Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Tort aniversar - 2-
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: - Dulciuri :: Torturi :: Torturi facute de noi
Pagina 1 din 1
Tort aniversar - 2-
Deoarece pe 24 ianuarie mama si tata fac 52 de ani de la casatorie le-am facut special acest tort. Le spun La multi ani!!! Sa va am aproape inca multi ani de acum incolo....
Ingrediente pentru blat:
- 12 oua
-12 lg. fructoza ( sa nu fie prea pline)
- 12 lg. faina.
Ingrediente pentru crema de budinca:
- 2 plicuri frisca light de la Dr. Oetker
- un plic budinca de capsuni de la Dr. Oetker
- 4 lg.fructoza
-350 ml. lapte
- cativa capsuni din compot
Mod de preparare:
Albusurile le batem spuma, adaugam fructoza, galbenusurile si apoi faina. dam la cuptor blatul cca.45 minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e copt.
Crema de budinca
-300 ml lapte cu 4 lg de fructoza am pus pe foc ,praful de budinca l-am amestecat cu 50 ml lapte si am pus in laptele fierbinte ,am amestecat pana s-a ingrosat ,apoi am dat la rece acoperit cu folie deasupra ca sa nu faca pojghita.
Crema rece se mixeaza bine ,apoi se pune cate o lg de frisca batuta in ea .Iar la final se pun bucatile de capsune si se amesteca bine.
Tortul este ornat cu floricele din buttercream, in culori mov si crem.
Ingrediente pentru blat:
- 12 oua
-12 lg. fructoza ( sa nu fie prea pline)
- 12 lg. faina.
Ingrediente pentru crema de budinca:
- 2 plicuri frisca light de la Dr. Oetker
- un plic budinca de capsuni de la Dr. Oetker
- 4 lg.fructoza
-350 ml. lapte
- cativa capsuni din compot
Mod de preparare:
Albusurile le batem spuma, adaugam fructoza, galbenusurile si apoi faina. dam la cuptor blatul cca.45 minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e copt.
Crema de budinca
-300 ml lapte cu 4 lg de fructoza am pus pe foc ,praful de budinca l-am amestecat cu 50 ml lapte si am pus in laptele fierbinte ,am amestecat pana s-a ingrosat ,apoi am dat la rece acoperit cu folie deasupra ca sa nu faca pojghita.
Crema rece se mixeaza bine ,apoi se pune cate o lg de frisca batuta in ea .Iar la final se pun bucatile de capsune si se amesteca bine.
Tortul este ornat cu floricele din buttercream, in culori mov si crem.
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: - Dulciuri :: Torturi :: Torturi facute de noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili