Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Ce mai gatim
+5
cirmicica
Admin
gabriela
emiliatt
lili
9 participanți
Pagina 7 din 15
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Ce mai gatim
Emma draga venim si moi la masa...Si bineinteles va invit si eu pe toate la o supa de rosi si sarmalute iar ca desert placinta cu mere
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
va astept la mine cu drag mai ales ca vin de maine o groaza pe pelerini cu ocazia sfintelor moaste ...deci puteti veni si voi cu drag ....
emiliatt- Admin
-
Numarul mesajelor : 171
Puncte : 10334
Reputatie : 4
Data nasterii : 26/05/1978
Data de inscriere : 27/06/2010
Varsta : 45
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : designer ,viitor bucatar ,calatorii
Re: Ce mai gatim
cu gandul sigur venim...pana va spun ca eu am facut peste la cuptor....poza o pun maine doar...
Re: Ce mai gatim
Lili nu pune poza cu peste ca o sa mor......de pofta
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10813
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Ce mai gatim
am venit cu poza de ieri....pestele...
iar azi nu prea am facut doar o supica de curca, sarmale si cartofi pai langa carne de curca din supa...caci am facut o zacusca de ghebe, caci nu le puteam lasa ...si am pus cateva si la fiert sa le pun la borcan in saramura...
iar azi nu prea am facut doar o supica de curca, sarmale si cartofi pai langa carne de curca din supa...caci am facut o zacusca de ghebe, caci nu le puteam lasa ...si am pus cateva si la fiert sa le pun la borcan in saramura...
Re: Ce mai gatim
cum ai gatit pestele?vreau si eu reteta
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10813
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Ce mai gatim
Vin si eu LILI la masa...
Ultima editare efectuata de catre Clarisa in Dum Oct 10, 2010 9:45 pm, editata de 1 ori
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
Dar bineinteles si eu va astept pe voi la masa la mine...
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
Dragele mele...
Ieri am fost singurica acasa pt ca, sotul a lucrat 12 ore...
Am pregatit de dimineata sa fac carne cu cartofi in punga magica la cuptor...
Am fiert o conopida sa o fac pane... dar nu aveam nici o tragere de inima...
si asa intre timp mi-a venit alta idee...
Si cum intre prietene este bine sa impartasesti noile idei va spun ce am construit pana la urma....Dar credetima ca a fost delicios
Am Fiert conopida in apa cu delikt... am lasat-o pana sa racit..
Intr-o cratita am calit 2 cepe... taiate fideluta si am pus-o la calit cu putin ulei...
Am taiat marunt o capatana de usturoi pe care am calit impreuna cu ceapa...
Am taiat julien cam 400 g carne (fleica slaba) am pus peste ceapa si usturoi, am calit pana am dat o culoare aramie...
Delikt, piper dupa gust...
Separat intr-un bol am batut un ou am pus cam 200g branza feta am batut cu ou si am subtiat cu putin lapte...
Am luat un vas ena pe care l-am uns cu putina margarina...
am taiat conopida si am asezat-o intr-un strat sa acopere fundul vasului am adaugat compozitia calita, desupra am continuat cu conopida... am adaugat sosul si am bagat la cuptot circa 40 min la temperatura de 180 grade
Am servii si calda si dupa ce sa racit
A fost foarte buna ....
Ieri am fost singurica acasa pt ca, sotul a lucrat 12 ore...
Am pregatit de dimineata sa fac carne cu cartofi in punga magica la cuptor...
Am fiert o conopida sa o fac pane... dar nu aveam nici o tragere de inima...
si asa intre timp mi-a venit alta idee...
Si cum intre prietene este bine sa impartasesti noile idei va spun ce am construit pana la urma....Dar credetima ca a fost delicios
Am Fiert conopida in apa cu delikt... am lasat-o pana sa racit..
Intr-o cratita am calit 2 cepe... taiate fideluta si am pus-o la calit cu putin ulei...
Am taiat marunt o capatana de usturoi pe care am calit impreuna cu ceapa...
Am taiat julien cam 400 g carne (fleica slaba) am pus peste ceapa si usturoi, am calit pana am dat o culoare aramie...
Delikt, piper dupa gust...
Separat intr-un bol am batut un ou am pus cam 200g branza feta am batut cu ou si am subtiat cu putin lapte...
Am luat un vas ena pe care l-am uns cu putina margarina...
am taiat conopida si am asezat-o intr-un strat sa acopere fundul vasului am adaugat compozitia calita, desupra am continuat cu conopida... am adaugat sosul si am bagat la cuptot circa 40 min la temperatura de 180 grade
Am servii si calda si dupa ce sa racit
A fost foarte buna ....
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
Sincer ne-a placut foarte mult....Nici eu nu ma asteptam....Am sa mai fac si am sa inventez si alta compozitie
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
Cu siguranta a fost foarte buna cu atatea in ea,mai ales ca ai pus si suflet ca sa iasa perfect
Te pup Clara si te mai asteptam cu inventii
Te pup Clara si te mai asteptam cu inventii
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10813
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Ce mai gatim
Suflet Pun de fiecare data... acesta este ingredientul principal...
Inventi sunt important este starea de moment....
Multumesc Lacramioara si te astept la masa
Inventi sunt important este starea de moment....
Multumesc Lacramioara si te astept la masa
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
mersi pentru invitatie,cand voi avea drum prin Bucuresti voi veni
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10813
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Ce mai gatim
Dragele mele... aseara am facut o budinca cu branza...
Voi atasa si reteta si pozele
Voi atasa si reteta si pozele
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
azi o ciorba de ardei umpluti...zau ca nu mai stiu ce sa fac...si inca mai am de ieri gulas cu carne de oaie...
Re: Ce mai gatim
Dragele mele... de doua zile a mea soata ma pune sa fac pui pui in punga magica la cuptor....
Este super si se face rapid...
Am pus 4 copanele superioare, 4 cartofi, 2 morcovi si o capatana de usturoi.... si gata felul doi...
Felul intai am avut supa de rosi.
Este super si se face rapid...
Am pus 4 copanele superioare, 4 cartofi, 2 morcovi si o capatana de usturoi.... si gata felul doi...
Felul intai am avut supa de rosi.
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
este foarte bun puiul la punga magica Clarisa,eu foarte rar se intampla sa fac in punga magica este scumpa pentru buzunarul meu,mai mult eu il pregatesc pe sticla
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10813
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Ce mai gatim
Lacramioara draga...
Sa incerci sa faci pui pe sare la cuptor
Iese o nebunie....
In ceea ce priveste pretul la punga magica... ai dreptate ieri eu am dat 4.5 ron... nu imi venea sa cred.
De obicei iau din metro cate 5 la pachet si este undeva la 2.5 ron
Este mai rezonabil
Sa incerci sa faci pui pe sare la cuptor
Iese o nebunie....
In ceea ce priveste pretul la punga magica... ai dreptate ieri eu am dat 4.5 ron... nu imi venea sa cred.
De obicei iau din metro cate 5 la pachet si este undeva la 2.5 ron
Este mai rezonabil
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
este foarte convenabil asa,la noi nu este Metro in oras
sare se pune in tava ?si este buna farea aceea extrafina?
sare se pune in tava ?si este buna farea aceea extrafina?
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10813
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Ce mai gatim
Nu Lacramioara..
Sare marunta sau gronjoasa..
Speli puiul intreg ii scoti cele ce nu trebuie din interior... il lasi sa se scurga bine...
pui intr-o tava sare cam de 1 cm si o aliniezi sa fie egala in toata tava asezi puiul si il bagi la cuptor... nu pui capac nu acoperi... iar dupa circa 1 ora este "pui la rotisor"
Sare marunta sau gronjoasa..
Speli puiul intreg ii scoti cele ce nu trebuie din interior... il lasi sa se scurga bine...
pui intr-o tava sare cam de 1 cm si o aliniezi sa fie egala in toata tava asezi puiul si il bagi la cuptor... nu pui capac nu acoperi... iar dupa circa 1 ora este "pui la rotisor"
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
ms Clara pentru aceste sfaturi minunate,am sa le pun aplicare
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10813
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Ce mai gatim
Nu ai pt ce sa imi multumesti, Placerea a fost de partea mea.. oricand si cu cea mai mare placere...
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10503
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Ce mai gatim
buna fetelor!!! Clara si ia sare cata trebuie?nu am facut caci imi e frica sa nu fie prea sarat..
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Pagina 7 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili