Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Ce mai gatim-2-
+3
Lorna
nico
lili
7 participanți
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Ce gatim azi...
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
nico- Bucataras incepator
- Numarul mesajelor : 7
Puncte : 9891
Reputatie : 1
Data de inscriere : 09/10/2010
Re: Ce mai gatim-2-
Am ramas restanta cu mancarea pentru saptamana trecuta, dar maine imi iau revansa si pun poze.
Acuma va arat tortul pe care l-am facut azi:
Acuma va arat tortul pe care l-am facut azi:
Re: Ce mai gatim-2-
dupa ce am ales alegeti fisierul am dat host it si apoi al catelea link sa-i dau ?
nico- Bucataras incepator
- Numarul mesajelor : 7
Puncte : 9891
Reputatie : 1
Data de inscriere : 09/10/2010
Re: Ce mai gatim-2-
iei codul de unde scrie forum, ce incepe cu [IMG]http:/....nico a scris:dupa ce am ales alegeti fisierul am dat host it si apoi al catelea link sa-i dau ?
nico- Bucataras incepator
- Numarul mesajelor : 7
Puncte : 9891
Reputatie : 1
Data de inscriere : 09/10/2010
Re: Ce mai gatim-2-
mmm ce prajitura buna...sa ne scrii si reteta...
eu azi am avut o ciorba radauteana si ficatei prajiti si salata de vinete
eu azi am avut o ciorba radauteana si ficatei prajiti si salata de vinete
Prajitura cu cocos "Bounty bars"
Blat
125gr unt
50 gr zahar brun
3 oua
200 gr faina
2lg cacao
2 lg lapte
1 linguritza plina praf de copt
Umplutura:
300 ml lapte
3 lg pline de gris
80 gr unt
80 gr zahar
100 gr cocos
2 lingurite extract de vanilie
Glazura200 gr cuvertura cioco neagra sau de lapte
Pregatirea
Untul,zaharul si ouale se spumeaza dupa care se adaoga cacao-a,faina si praful de copt.Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 cam 20 de minute la 180°C,se lasa la racit.Pt crema:laptele,untul si grisul se pun pe foc pana la ingrosare.Se adaoga extractul de vanilie,zaharul si cocosul.Se pune peste blatul racitPt glazura se topeste ciocolata si se toarna peste crema.Praji se lasa 1 ora la rece. Eu am pus deasupra doar 80 gr ciocolata
125gr unt
50 gr zahar brun
3 oua
200 gr faina
2lg cacao
2 lg lapte
1 linguritza plina praf de copt
Umplutura:
300 ml lapte
3 lg pline de gris
80 gr unt
80 gr zahar
100 gr cocos
2 lingurite extract de vanilie
Glazura200 gr cuvertura cioco neagra sau de lapte
Pregatirea
Untul,zaharul si ouale se spumeaza dupa care se adaoga cacao-a,faina si praful de copt.Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 cam 20 de minute la 180°C,se lasa la racit.Pt crema:laptele,untul si grisul se pun pe foc pana la ingrosare.Se adaoga extractul de vanilie,zaharul si cocosul.Se pune peste blatul racitPt glazura se topeste ciocolata si se toarna peste crema.Praji se lasa 1 ora la rece. Eu am pus deasupra doar 80 gr ciocolata
nico- Bucataras incepator
- Numarul mesajelor : 7
Puncte : 9891
Reputatie : 1
Data de inscriere : 09/10/2010
Re: Ce mai gatim-2-
nico a scris:Blat
125gr unt
50 gr zahar brun
3 oua
200 gr faina
2lg cacao
2 lg lapte
1 linguritza plina praf de copt
Umplutura:
300 ml lapte
3 lg pline de gris
80 gr unt
80 gr zahar
100 gr cocos
2 lingurite extract de vanilie
Glazura200 gr cuvertura cioco neagra sau de lapte
Pregatirea
Untul,zaharul si ouale se spumeaza dupa care se adaoga cacao-a,faina si praful de copt.Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 cam 20 de minute la 180°C,se lasa la racit.Pt crema:laptele,untul si grisul se pun pe foc pana la ingrosare.Se adaoga extractul de vanilie,zaharul si cocosul.Se pune peste blatul racitPt glazura se topeste ciocolata si se toarna peste crema.Praji se lasa 1 ora la rece. Eu am pus deasupra doar 80 gr ciocolata
Nico pune te rog reteta si poza la prajituri
Re: Ce mai gatim-2-
lili a scris:Am ramas restanta cu mancarea pentru saptamana trecuta, dar maine imi iau revansa si pun poze.
Acuma va arat tortul pe care l-am facut azi:
a iesit splendid,ferice de cei ce l-au gustat!
Lorna- Bucataras talentat
-
Numarul mesajelor : 89
Puncte : 9775
Reputatie : 1
Data nasterii : 25/04/1964
Data de inscriere : 20/01/2011
Varsta : 59
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Meteodependenta
Re: Ce mai gatim-2-
Ieri am facut o salata mexicana cu maioneza si carnacior . Azi inca nu stiu e sa fac....
Re: Ce mai gatim-2-
As face si eu salata dar nu stiu cum,poti sa-mi dai tu reteta ?
te rog............
te rog............
Lorna- Bucataras talentat
-
Numarul mesajelor : 89
Puncte : 9775
Reputatie : 1
Data nasterii : 25/04/1964
Data de inscriere : 20/01/2011
Varsta : 59
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Meteodependenta
Re: Ce mai gatim-2-
Lorna a scris:As face si eu salata dar nu stiu cum,poti sa-mi dai tu reteta ?
te rog............
Desigur!!!Am avut prin congelator o punga de amestec mexican, pe care l-am pus la fiert in apa cu sare si vegeta. Dupa ce s-a fiert l-am amestecat cu maioneza si carnat fiert taiat felii. Fosrte simplu si rapid.
Re: Ce mai gatim-2-
Multumesc frumos Llil.
Lorna- Bucataras talentat
-
Numarul mesajelor : 89
Puncte : 9775
Reputatie : 1
Data nasterii : 25/04/1964
Data de inscriere : 20/01/2011
Varsta : 59
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Meteodependenta
Re: Ce mai gatim-2-
acu de dimineata o tocanita de curcan cu mamaliga
si painica din cuptor...
chifle si branzoici:
si bulgarasi de aur:
si painica din cuptor...
chifle si branzoici:
si bulgarasi de aur:
Re: Ce mai gatim-2-
Lili chiar ca esti gospodini,felicitari!
Lorna- Bucataras talentat
-
Numarul mesajelor : 89
Puncte : 9775
Reputatie : 1
Data nasterii : 25/04/1964
Data de inscriere : 20/01/2011
Varsta : 59
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : Meteodependenta
Re: Ce mai gatim-2-
Lorna a scris:Lili chiar ca esti gospodini,felicitari!
Multumesc!!!!!
aseara am facut si covrigi sarbesti. sunt tare buni si se merita sa ii faci.
Re: Ce mai gatim-2-
Azi o supica de cocos cu taitei, pilaf de orez cu chiftelute si sos de rosii cu busuioc si nelipsitele sarmale.
si varianta cu carnea de cocos...
si varianta cu carnea de cocos...
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Ce gatim azi...
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili