CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Ciorba de salata EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Ciorba de salata EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Ciorba de salata EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Ciorba de salata EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Ciorba de salata EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Ciorba de salata EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Ciorba de salata EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Ciorba de salata EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Ciorba de salata EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Ciorba de salata

2 participanți

In jos

Ciorba de salata Empty Ciorba de salata

Mesaj Scris de Clarisa Dum Oct 24, 2010 3:57 am

Se ia circa 300-400g sunculita, afumata si impanata pe care o rumenim, 1 Ceapa taiata solzisori
1 Morcov; Telina; 1 pastarnac potrivit;1 Patrunjel potrivit, toate se taie marunt si se adauga peste sunculita.
Adaugam apa sa se fiarba bine.
Separat fierbem un litru de bors.
Separat facem o omleta din 4-5 oua. dupa ce sa prajit o dam de pe foc si o taiem in bucati micute.
Spalam bine salata si o taiem ca pt. salata
Cand zarzavatul sa fiert adaugam salata sa dea si ea in 2-3 clocote, apoi punem borsul, dam gust la ciorba cu delikat, sare daca este nevoie.
Punem omleta, inchidem focul sau luam ciorba de pe foc si adaugam leustean.
Pofta buna

Ciorba de salata Picture003

Ciorba de salata Picture004

Ciorba de salata Picture005
Clarisa
Clarisa
Moderator
Moderator

Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10489
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

Sus In jos

Ciorba de salata Empty Re: Ciorba de salata

Mesaj Scris de lili Dum Oct 24, 2010 4:14 am

ce buna eee...3 puncte
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13220
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Ciorba de salata Empty Re: Ciorba de salata

Mesaj Scris de Clarisa Dum Oct 24, 2010 4:27 am

in loc de sunculita se poate folosi carnaciori afumati
Clarisa
Clarisa
Moderator
Moderator

Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10489
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

Sus In jos

Ciorba de salata Empty Re: Ciorba de salata

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum