CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Ciorba de burta

In jos

Ciorba de burta

Mesaj Scris de lacramioara la data de Sam Oct 09, 2010 10:48 am

Ingrediente:1 kg de burta,smantana,1-2 morcovi(depinde de marime),o radacina de patrunjel,o capatana de usturoi,o lingurita de faina alba,un pic de ulei pentru calit morcovul,2 galbenusuri de ou,2 foi de dafin,10 boabe de piper,o ceapa mai mica,delikat de legume si otet dupa gustul fiecaruia,patrunjel pentru ornat.

Preparare:Se curata ceapa si se pune sa fiarba impreuna cu foile de dafin si boabele de piper in aproximativ 5 litri de apa.Dupa ce au fiert se scot cu o paleta,apoi se adauga patrunjelul radacina care a fost ras intre timp,cat timp el fierbe se caleste si morcovul pe care l-am ras pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa ce s-a calit il adaugam in oala.Punem si burta din punga la fiert,intre timp cat fierbe facem mujdeiul de usturoi in care adaugam si smantana(eu am pus 3 linguri pline cu varf),un pic de sare si de otet,amestecam si dam putin deoparte,luam cele 2 galbenusuri impreuna cu lingurita de faina si le facem un fel de pasta luam din oala cu polonicul zeama si adaugam incet peste oua si faina,lasam focul mic si adaugam ouale cu faina in oala,lasam sa dea vreo doua clocote si pe urma adaugam mujdeiul de usturoi,mai punem otet dupa gust si sare sau delikat si putem stinge focul.
Patrunjelul il punem in farfurii numai atunci cand servim ciorba
Va doresc pofta buna
Daca sunt nelamuriri puteti sa ma intrebati,ca poate am omis sa scriu ceva.











avatar
lacramioara
Bucataras grozav
Bucataras grozav

Numarul mesajelor : 208
Puncte : 6815
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Ciorba de burta

Mesaj Scris de lili la data de Sam Oct 09, 2010 11:11 am

super!!!!ai 3 puncte

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9236
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 48
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ciorba de burta

Mesaj Scris de lacramioara la data de Sam Oct 09, 2010 11:43 am

ms Lili
avatar
lacramioara
Bucataras grozav
Bucataras grozav

Numarul mesajelor : 208
Puncte : 6815
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Ciorba de burta

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum