CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Ciorba Radauteana

In jos

Ciorba Radauteana

Mesaj Scris de Clarisa la data de Dum Oct 03, 2010 8:14 am

Se ia ceva carne de pasare...Eu l-am sacrificat pe "Costache" un cocos pintenat de la care am luat copanele-le si pieptul
Se pune la foc se adauza o lingurita de sare pt a putea sa spumam mai usor
Dupa ce am spumat bine punem un pahar cu apa rece sa se ridice toata spuma ....daca mai este ceva affraid
Se adauga:
4 - 5 morcovi
1 telina
1 pastarnac
1 patrunjel radacina
2 cepe
2 ardei grasi (rosu)
5 - 7 catei de usturoi
1 foaie de dafin
boabe de piper
Se lasa la fiert pana cade carnea de pe os
Separat batem 5 oua cu 500 g smantana, la care treptat adaugam zeama fierbinte, putin cate putin pt. a subtia compozitia
intr-o tigaie calim 1 - 2 morcovi in putin unt daca avem daca nu in ulei pt. a da ciorbei o pata de culoare
intr-un bol pisam ceva usturoi dupa gus si il lasam sa de inmoaie cu ceva zeama de la ciorba
Scoatem zarzavatul si carnea si strecuram zeama
Punem carnea fara os si o facem teitei (fasii subtiri)
o mai punem pe foc sa mai dea un clocot, adaugam usturoiul strecurat, morcovul calit si otet dupa gust.
Stingem focul si adaugam oul batut cu smantana, adaugam treptat si mestecam continu sa nu se taie (branzeasca)
Si...
cheers Cirbita este gata pt. a fi servita
POFTA BUNA!!!
avatar
Clarisa
Moderator
Moderator

Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 6565
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Ciorba Radauteana

Mesaj Scris de lili la data de Dum Oct 03, 2010 9:09 am

buna tare...chiar ziceam zilele astea ca as face...

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9296
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 48
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum