Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Ciorba Radauteana
2 participanți
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Mancaruri :: Ciorbe
Pagina 1 din 1
Ciorba Radauteana
Se ia ceva carne de pasare...Eu l-am sacrificat pe "Costache" un cocos pintenat de la care am luat copanele-le si pieptul
Se pune la foc se adauza o lingurita de sare pt a putea sa spumam mai usor
Dupa ce am spumat bine punem un pahar cu apa rece sa se ridice toata spuma ....daca mai este ceva
Se adauga:
4 - 5 morcovi
1 telina
1 pastarnac
1 patrunjel radacina
2 cepe
2 ardei grasi (rosu)
5 - 7 catei de usturoi
1 foaie de dafin
boabe de piper
Se lasa la fiert pana cade carnea de pe os
Separat batem 5 oua cu 500 g smantana, la care treptat adaugam zeama fierbinte, putin cate putin pt. a subtia compozitia
intr-o tigaie calim 1 - 2 morcovi in putin unt daca avem daca nu in ulei pt. a da ciorbei o pata de culoare
intr-un bol pisam ceva usturoi dupa gus si il lasam sa de inmoaie cu ceva zeama de la ciorba
Scoatem zarzavatul si carnea si strecuram zeama
Punem carnea fara os si o facem teitei (fasii subtiri)
o mai punem pe foc sa mai dea un clocot, adaugam usturoiul strecurat, morcovul calit si otet dupa gust.
Stingem focul si adaugam oul batut cu smantana, adaugam treptat si mestecam continu sa nu se taie (branzeasca)
Si...
Cirbita este gata pt. a fi servita
POFTA BUNA!!!
Se pune la foc se adauza o lingurita de sare pt a putea sa spumam mai usor
Dupa ce am spumat bine punem un pahar cu apa rece sa se ridice toata spuma ....daca mai este ceva
Se adauga:
4 - 5 morcovi
1 telina
1 pastarnac
1 patrunjel radacina
2 cepe
2 ardei grasi (rosu)
5 - 7 catei de usturoi
1 foaie de dafin
boabe de piper
Se lasa la fiert pana cade carnea de pe os
Separat batem 5 oua cu 500 g smantana, la care treptat adaugam zeama fierbinte, putin cate putin pt. a subtia compozitia
intr-o tigaie calim 1 - 2 morcovi in putin unt daca avem daca nu in ulei pt. a da ciorbei o pata de culoare
intr-un bol pisam ceva usturoi dupa gus si il lasam sa de inmoaie cu ceva zeama de la ciorba
Scoatem zarzavatul si carnea si strecuram zeama
Punem carnea fara os si o facem teitei (fasii subtiri)
o mai punem pe foc sa mai dea un clocot, adaugam usturoiul strecurat, morcovul calit si otet dupa gust.
Stingem focul si adaugam oul batut cu smantana, adaugam treptat si mestecam continu sa nu se taie (branzeasca)
Si...
Cirbita este gata pt. a fi servita
POFTA BUNA!!!
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10489
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Mancaruri :: Ciorbe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili