CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Ciorba Radauteana EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Ciorba Radauteana EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Ciorba Radauteana EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Ciorba Radauteana EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Ciorba Radauteana EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Ciorba Radauteana EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Ciorba Radauteana EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Ciorba Radauteana EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Ciorba Radauteana EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Ciorba Radauteana

2 participanți

In jos

Ciorba Radauteana Empty Ciorba Radauteana

Mesaj Scris de Clarisa Dum Oct 03, 2010 8:14 am

Se ia ceva carne de pasare...Eu l-am sacrificat pe "Costache" un cocos pintenat de la care am luat copanele-le si pieptul
Se pune la foc se adauza o lingurita de sare pt a putea sa spumam mai usor
Dupa ce am spumat bine punem un pahar cu apa rece sa se ridice toata spuma ....daca mai este ceva affraid
Se adauga:
4 - 5 morcovi
1 telina Ciorba Radauteana 295245
1 pastarnac
1 patrunjel radacina
2 cepe
2 ardei grasi (rosu)
5 - 7 catei de usturoi
1 foaie de dafin
boabe de piper
Se lasa la fiert pana cade carnea de pe os Ciorba Radauteana 444942
Separat batem 5 oua cu 500 g smantana, la care treptat adaugam zeama fierbinte, putin cate putin pt. a subtia compozitia
intr-o tigaie calim 1 - 2 morcovi in putin unt daca avem daca nu in ulei pt. a da ciorbei o pata de culoare
intr-un bol pisam ceva usturoi dupa gus si il lasam sa de inmoaie cu ceva zeama de la ciorba
Scoatem zarzavatul si carnea si strecuram zeama
Punem carnea fara os si o facem teitei (fasii subtiri)
o mai punem pe foc sa mai dea un clocot, adaugam usturoiul strecurat, morcovul calit si otet dupa gust.
Stingem focul si adaugam oul batut cu smantana, adaugam treptat si mestecam continu sa nu se taie (branzeasca)
Si...
cheers Cirbita este gata pt. a fi servita
POFTA BUNA!!!
Clarisa
Clarisa
Moderator
Moderator

Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10489
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

Sus In jos

Ciorba Radauteana Empty Re: Ciorba Radauteana

Mesaj Scris de lili Dum Oct 03, 2010 9:09 am

buna tare...chiar ziceam zilele astea ca as face... Ciorba Radauteana 425276
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13220
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum