Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Pastida(placinta)cu ciuperci
5 participanți
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Mancaruri :: Aperitive
Pagina 1 din 1
Pastida(placinta)cu ciuperci
Aluat.
4 oua
1pahar(150gr.)maioneza cumparata
1pahar smintina
1praf de copt
faina cit cuprinde pentru a iesi un aluat mai gros ca de clatite.
Umplutura.
Se poate umple dupa preferinta,cu carne,cu ciuperci,cu cartofi,etc.
Eu am folosit asa.
2 cepe medii taiate fidelute(solzisori),le calim un pic
Am adaugat 2 cutiute de ciuperci taiate nu foarte marunt,le lasam sa se caleasca un pic cu ceapa.
Eu am mai adaugat si o mina de mazare cu morcov congelat
Saram si piperam dupa gust.
Inchidem focul si lasam sa se raceasca.
La urma eu am adaugat si o cutiuta de porumb,boabe
Intr-o tava unsa cu marga,punem cu lingura jumatate di aluat,dupa care tot cu lingura asezam uniforn umplutura,dupa care intindem frumos cu lingura coca ramasa.
Poate o sa va para putin aluat,dar el la copt va mai creste
Se poate servi atit calda cit si rece.
Pofta buna,sper sa va placa,ca ai mei sunt morti dupa asa ceva
Umplutura
[img:cdae]https://2img.net/h/i1116.photobucket.com/albums/k576/irinuca1977_1977/DSC01596.jpg[/IMG]
4 oua
1pahar(150gr.)maioneza cumparata
1pahar smintina
1praf de copt
faina cit cuprinde pentru a iesi un aluat mai gros ca de clatite.
Umplutura.
Se poate umple dupa preferinta,cu carne,cu ciuperci,cu cartofi,etc.
Eu am folosit asa.
2 cepe medii taiate fidelute(solzisori),le calim un pic
Am adaugat 2 cutiute de ciuperci taiate nu foarte marunt,le lasam sa se caleasca un pic cu ceapa.
Eu am mai adaugat si o mina de mazare cu morcov congelat
Saram si piperam dupa gust.
Inchidem focul si lasam sa se raceasca.
La urma eu am adaugat si o cutiuta de porumb,boabe
Intr-o tava unsa cu marga,punem cu lingura jumatate di aluat,dupa care tot cu lingura asezam uniforn umplutura,dupa care intindem frumos cu lingura coca ramasa.
Poate o sa va para putin aluat,dar el la copt va mai creste
Se poate servi atit calda cit si rece.
Pofta buna,sper sa va placa,ca ai mei sunt morti dupa asa ceva
Umplutura
[img:cdae]https://2img.net/h/i1116.photobucket.com/albums/k576/irinuca1977_1977/DSC01596.jpg[/IMG]
irina morari- Bucataras talentat
-
Numarul mesajelor : 105
Puncte : 10047
Reputatie : 1
Data nasterii : 09/11/1977
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 46
Localizare : Israel
Joburi/Distractii : sa citesc
Stare de spirit : vesela
Re: Pastida(placinta)cu ciuperci
e tare interesanta reteta o sa o incerc si eu ....felicitari
emiliatt- Admin
-
Numarul mesajelor : 171
Puncte : 10336
Reputatie : 4
Data nasterii : 26/05/1978
Data de inscriere : 27/06/2010
Varsta : 45
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : designer ,viitor bucatar ,calatorii
Re: Pastida(placinta)cu ciuperci
multumim pentru reteta,arata foarte bine si cred ca si la gust este foarte buna
lacramioara- Bucataras grozav
- Numarul mesajelor : 208
Puncte : 10815
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/11/2009
Re: Pastida(placinta)cu ciuperci
Arata foarte bine... cred ca si la gust este super...
Am sa incerc si eu...Ai dreptate umplurtura o poti face in mai multe feluri... depinde si de ceea ce consumati deobicei mai dess....
Am sa incerc si eu...Ai dreptate umplurtura o poti face in mai multe feluri... depinde si de ceea ce consumati deobicei mai dess....
Clarisa- Moderator
-
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 10505
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput
Re: Pastida(placinta)cu ciuperci
Asa este Clarisa,se poate umple dupa preferinta,la baiatul meu mare ai place mult cu cartofi.Cartofi fierti si pisati sau rasi,cu o ceapa calita,sare piper...e mort dupa asa ceva
Sper sa va placa eu o fac foarte des
Sper sa va placa eu o fac foarte des
irina morari- Bucataras talentat
-
Numarul mesajelor : 105
Puncte : 10047
Reputatie : 1
Data nasterii : 09/11/1977
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 46
Localizare : Israel
Joburi/Distractii : sa citesc
Stare de spirit : vesela
Subiecte similare
» PRAJITURA CU CREMA SI JELEU CU AFINE
» Fursecuri Ciuperci
» Tocanitza de soia cu ciuperci !....Reteta de la Barizoana
» Fursecuri Ciuperci
» Tocanitza de soia cu ciuperci !....Reteta de la Barizoana
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Mancaruri :: Aperitive
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili