CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

PRAJITURA CU CREMA SI JELEU CU AFINE

In jos

PRAJITURA CU CREMA SI JELEU CU AFINE

Mesaj Scris de mamitu_24 la data de Dum Sept 12, 2010 1:28 am

INGREDIENTE-pt blat
- 4 oua
-6linguri de zahar
-6linguri de faina
--1 esenta de rom
-500g faina
-200ml lapte cald
-100ml ulei
Se bat galbenusurile spuma cu zaharul si apoi albusul spuma se adauga esenta de rom.uleiul.laptele.se omogenizeaza galbenusurile cu faina se amesteca apoi s eaduga albusurile batute spuma si sa pune intr-o tava si se da la cuptor pana se coace,apoi s epune pe o tava si se lasa la racit.
CREMA
-2 budincii
-2 galbenuse ou
-500 ml lapte
-200 g zahar
-2 lingui de faina
-2 gelatine
Se face bundinca in care se adauga dupa ce sa ingrosat galbenusul si zaharul si apoi cd este calduta se aduga gelatina care sa pus la inmuiat si incalzit putin s ase omogenizeze.apoi cd incepe sa se lege crema se torna pe deasupra blatului facut anterior.si se da la rece 1 ora.
PT JELEU DE AFINE
-300gr afina
-200 gr zahar
-100 ml apa
-3 plicuri gelatina
Se pune afinele la fok mik cu zaharul si cu apa la fiert putin pana se topeste tot zaharul si apoi se adauga gelatina care s alasat la inmuiat se ia de pe fok si se lasa putin la racit nu ff mutl ca se leaga gelatina apoi scoateti prajitura din cuptor si puneti acest jeleu peste crema si dati din nou la rece..
POFTA BUNA!!! geek



avatar
mamitu_24
Bucataras incepator
Bucataras incepator

Rac Cocos
Numarul mesajelor : 9
Puncte : 5879
Reputatie : 1
Data nasterii : 23/06/1981
Data de inscriere : 10/08/2010
Varsta : 37
Localizare : timisoara
Joburi/Distractii : ctc-tehnolog
Stare de spirit : implinita

Vezi profilul utilizatorului http://mamitu_24@yahoo.com

Sus In jos

TORT DE PLACINTA

Mesaj Scris de cirmicica la data de Lun Sept 13, 2010 10:20 pm

TORT DE PLACINTA

400 gr faina,3 oua,1 plic praf de copt,1 jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu lamaie,putin sare,cam 2 ceasca de lapte sau apa minerala sau doar apa depinde ce aveti in casa,aluatul trebuie sa fie cum este smantana mai groasa.Din acest aluat mi-a iesit 8 buc.de placinta.Aluatul se pune sa se odihneasca un timp. Intre timp prepar crema: 2 plic pudinca de vanilie,zahar dupa gust si 300 ml lapte dulce,se omonogizeaza si se pune la fiert cu zaharul,cand devine cremoasa se ia de pe foc si se pune cam o jumatate de pachet de margarina s se lasa la racit. Acum asamblez tortul,o foaie de placinta se unge cu crema si se pune peste o alta placinta,iarasi crema si asa pana se termina si placinta si crema. Acum pun la fiert la abur 100 gr ciocolata menaj cu putina apa si amestec pana ce se dizolva ciocolata si pun peste tort. Se taie cand ciocolata devine tare. Pofta buna!

avatar
cirmicica
Bucataras incepator
Bucataras incepator

Numarul mesajelor : 15
Puncte : 5873
Reputatie : 1
Data de inscriere : 09/08/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: PRAJITURA CU CREMA SI JELEU CU AFINE

Mesaj Scris de lili la data de Mar Sept 14, 2010 9:05 am

cirmicica a scris:TORT DE PLACINTA

400 gr faina,3 oua,1 plic praf de copt,1 jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu lamaie,putin sare,cam 2 ceasca de lapte sau apa minerala sau doar apa depinde ce aveti in casa,aluatul trebuie sa fie cum este smantana mai groasa.Din acest aluat mi-a iesit 8 buc.de placinta.Aluatul se pune sa se odihneasca un timp. Intre timp prepar crema: 2 plic pudinca de vanilie,zahar dupa gust si 300 ml lapte dulce,se omonogizeaza si se pune la fiert cu zaharul,cand devine cremoasa se ia de pe foc si se pune cam o jumatate de pachet de margarina s se lasa la racit. Acum asamblez tortul,o foaie de placinta se unge cu crema si se pune peste o alta placinta,iarasi crema si asa pana se termina si placinta si crema. Acum pun la fiert la abur 100 gr ciocolata menaj cu putina apa si amestec pana ce se dizolva ciocolata si pun peste tort. Se taie cand ciocolata devine tare. Pofta buna!


Anita arata foarte bine.....cred ca e foarte bun...

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9060
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Re: PRAJITURA CU CREMA SI JELEU CU AFINE

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum