Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Tort cu blat de nuci cu cuacazee- Reteta de la mamitu_24
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: - Dulciuri :: Torturi :: Torturi facute de noi
Pagina 1 din 1
Tort cu blat de nuci cu cuacazee- Reteta de la mamitu_24
INGREDIENTE:
5oua
250gr zahar
100gr nuci macinate
80gr ciocolata amaruie
80gr unt pt topit
200g faina
2 plicuri zahar vanilat
PT CREMA AVETI NEVOIE:
650gr branza de vacii(esquisa)
200gr coacaze rosii(putetii folosi si alte fructe
150 gr zahar
250 ml frisca(sau crema mascapone)
3 plicuri de gelatina
PT ORNAT/;
500ml frisca hulalal
1 ciorchine de coacaze (sau alte fructe)
1 cub mare de ciocolata alba
1 lingura fistic tocat(alune sau fulgi de ciocolata mai puteti folosii)
PREPARARE TORT:
Se face un blat normal cu ingredientele de mai sus in care adaugatii nuka macinata si apoi untul topit cu ciocolata si se adauga si ele in comp[ozitia blatului se o
mogenizeaza si se da la cuptor.
Apoi pregatiti crema se bate crema de branza cu zaharul apoi cand incepe sa se ingroase se adauga si frisca iar la urma cand sa intarit crema se adauga gelatina muiata si incalzita pe foc putin ca sa se topeasca si o adaugatii in creama dupa care adaugatii si cele 200 gr de coacaze amestecatii si apoi treceti la umplerea tortului.Taiatii tortul in 3 partii egale si insiropatii cu apa zahar si esenta de rom dupa care puneti un strat de crema un balat si tot as apana ajungeti la final dupa care imbractii tortul ca si in imagineile mele sau dupa imaginatia voastra si apoi datii la rece 3 ore.
POFTA BUNA!
5oua
250gr zahar
100gr nuci macinate
80gr ciocolata amaruie
80gr unt pt topit
200g faina
2 plicuri zahar vanilat
PT CREMA AVETI NEVOIE:
650gr branza de vacii(esquisa)
200gr coacaze rosii(putetii folosi si alte fructe
150 gr zahar
250 ml frisca(sau crema mascapone)
3 plicuri de gelatina
PT ORNAT/;
500ml frisca hulalal
1 ciorchine de coacaze (sau alte fructe)
1 cub mare de ciocolata alba
1 lingura fistic tocat(alune sau fulgi de ciocolata mai puteti folosii)
PREPARARE TORT:
Se face un blat normal cu ingredientele de mai sus in care adaugatii nuka macinata si apoi untul topit cu ciocolata si se adauga si ele in comp[ozitia blatului se o
mogenizeaza si se da la cuptor.
Apoi pregatiti crema se bate crema de branza cu zaharul apoi cand incepe sa se ingroase se adauga si frisca iar la urma cand sa intarit crema se adauga gelatina muiata si incalzita pe foc putin ca sa se topeasca si o adaugatii in creama dupa care adaugatii si cele 200 gr de coacaze amestecatii si apoi treceti la umplerea tortului.Taiatii tortul in 3 partii egale si insiropatii cu apa zahar si esenta de rom dupa care puneti un strat de crema un balat si tot as apana ajungeti la final dupa care imbractii tortul ca si in imagineile mele sau dupa imaginatia voastra si apoi datii la rece 3 ore.
POFTA BUNA!
Subiecte similare
» Tort cu nuci
» TORT BARBIE- Reteta de la mamitu_24
» Tort cu jeleu si fructe.....Reteta de la mamitu_24
» TORT BARBIE- Reteta de la mamitu_24
» Tort cu jeleu si fructe.....Reteta de la mamitu_24
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: - Dulciuri :: Torturi :: Torturi facute de noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili