Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Crema ganache
Pagina 1 din 1
Crema ganache
Ingrediente:
350-450 ml frisca (in functie de cat de tare este ciocolata care o folositi)
500gr ciocolata
Principiul cantitatilor e cata ciocolata pui in reteta - atata frisca folosesti. Ca sa fiti siguri ca o sa se intareasca bine crema, folositi mai putina frisca decat ciocalata (in caz ca folositi ciocolata mai moale decat cea de menaj)
Se pune frisca intr-un vas la foc mic si amestecam cu o spatula ca sa nu se lipeasca. Cand ajunge la fierbere luam de pe foc si adaugam in ea ciocolata maruntita. Amestecam pana se omogenizeaza si dam din nou pe foc mic pana se topeste de tot ciocolata. Aveti grija sa nu fiarba, de preferat este sa faceti pe aburi daca aveti vase destul de mari.
Dupa ce s-a racit se tine la frigider minim 6 ore, ideal peste noapte. Se scoate din frigider si se amesteca energic dupa care o folositi la ce doriti.
Se poate sa mai punem dupa preferinta margarina sau unt bine batut sau frisca.
350-450 ml frisca (in functie de cat de tare este ciocolata care o folositi)
500gr ciocolata
Principiul cantitatilor e cata ciocolata pui in reteta - atata frisca folosesti. Ca sa fiti siguri ca o sa se intareasca bine crema, folositi mai putina frisca decat ciocalata (in caz ca folositi ciocolata mai moale decat cea de menaj)
Se pune frisca intr-un vas la foc mic si amestecam cu o spatula ca sa nu se lipeasca. Cand ajunge la fierbere luam de pe foc si adaugam in ea ciocolata maruntita. Amestecam pana se omogenizeaza si dam din nou pe foc mic pana se topeste de tot ciocolata. Aveti grija sa nu fiarba, de preferat este sa faceti pe aburi daca aveti vase destul de mari.
Dupa ce s-a racit se tine la frigider minim 6 ore, ideal peste noapte. Se scoate din frigider si se amesteca energic dupa care o folositi la ce doriti.
Se poate sa mai punem dupa preferinta margarina sau unt bine batut sau frisca.
Subiecte similare
» PRAJITURA CU CREMA de LAMAIEE
» PRAJITURA CU CREMA SI JELEU CU AFINE
» TORT CU CREMA DE VANILIE SI CIOCOLATA RASA
» PRAJITURA CU CREMA SI JELEU CU AFINE
» TORT CU CREMA DE VANILIE SI CIOCOLATA RASA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili