CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Crema ganache EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Crema ganache EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Crema ganache EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Crema ganache EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Crema ganache EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Crema ganache EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Crema ganache EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Crema ganache EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Crema ganache EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Crema ganache

In jos

Crema ganache Empty Crema ganache

Mesaj Scris de lili Dum Mar 06, 2011 5:37 am

Ingrediente:

350-450 ml frisca (in functie de cat de tare este ciocolata care o folositi)
500gr ciocolata
Principiul cantitatilor e cata ciocolata pui in reteta - atata frisca folosesti. Ca sa fiti siguri ca o sa se intareasca bine crema, folositi mai putina frisca decat ciocalata (in caz ca folositi ciocolata mai moale decat cea de menaj)

Se pune frisca intr-un vas la foc mic si amestecam cu o spatula ca sa nu se lipeasca. Cand ajunge la fierbere luam de pe foc si adaugam in ea ciocolata maruntita. Amestecam pana se omogenizeaza si dam din nou pe foc mic pana se topeste de tot ciocolata. Aveti grija sa nu fiarba, de preferat este sa faceti pe aburi daca aveti vase destul de mari.

Dupa ce s-a racit se tine la frigider minim 6 ore, ideal peste noapte. Se scoate din frigider si se amesteca energic dupa care o folositi la ce doriti.
Se poate sa mai punem dupa preferinta margarina sau unt bine batut sau frisca.
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13220
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum