CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Cornete pentru inghetata EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Cornete pentru inghetata EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Cornete pentru inghetata EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Cornete pentru inghetata EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Cornete pentru inghetata EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Cornete pentru inghetata EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Cornete pentru inghetata EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Cornete pentru inghetata EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Cornete pentru inghetata EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Cornete pentru inghetata

In jos

Cornete pentru inghetata Empty Cornete pentru inghetata

Mesaj Scris de lili Mier Ian 26, 2011 8:53 am

Reteta de la Irenke

Ingrediente: 4 albusuri de ou, 14 dkg de zaharpudra ,70 g de faina.

Batem albusurile spuma cu zaharul. Cand la format spuma tare se adauga si faina. Spuma rezultata se intinde intr-un strat subtire pe dosul tavii, si se da la copt in cuptorul mediu incalzit si se lasa la copt pana va avea o culoare galbui deschis (asta in doar cateva minute) Se coace pe dosul unei tave care initial a fost uns bine cu unt si tapetat cu faina, sau uns doar cu ceara de albina.. Dupa ce lam scos din cuptor se taie fasii de 10 cm lungime si 8 cm latime. Cu ajutorul unui cutit ridicam de pe tava si le invartim pe un con de hartie sau pe orice altceva in functie de forma pe care dorim sa o aiba cornetul, de pe care apoi rapid le luam jos. Trebuie lucrat rapid cu ele pentru ca se intarsesc foarte repede. In caz ca sa intarit foaia de cornet se pune inapoi la cuptor . In caldura el se va inmuia din nou. E bine sa se lucreze cu cuptorul deschis, in acest fel tot timpul se va avea acces usor la sursa de caldura.

lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13222
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum