CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Prajitura cu branza si mar EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Prajitura cu branza si mar EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Prajitura cu branza si mar EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Prajitura cu branza si mar EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Prajitura cu branza si mar EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Prajitura cu branza si mar EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Prajitura cu branza si mar EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Prajitura cu branza si mar EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Prajitura cu branza si mar EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Prajitura cu branza si mar

In jos

Prajitura cu branza si mar Empty Prajitura cu branza si mar

Mesaj Scris de lili Mar Feb 15, 2011 9:58 am

reteta e de la arcadia ( forum artaculinara.com)

Blat:

100g faina
50g amidon
75g unt
50g zahar
1 ou


Umplutura:

500g mere
250g de branza dulce
3 oua
100g zahar
2 lg amidon

Merele curatate, fara seminte, taiate in bucati, se fierb 5 minute in apa cu o lingura de zahar si o felie de lamaie, se scurg.

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se amesteca branza cu galbenusurile, amidonul si se incorporeaza albusurile.

Aluatul se intinde in forma de tarta. Se aseaza merele scurse, iar deasupra se toarna compozitia de branza.

Se coace la 180 de grade pana se rumeneste frumos, se pudreaza cu zahar.
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13232
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum