CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Pasta pentru ornamente tort EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Pasta pentru ornamente tort EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Pasta pentru ornamente tort EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Pasta pentru ornamente tort EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Pasta pentru ornamente tort EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Pasta pentru ornamente tort EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Pasta pentru ornamente tort EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Pasta pentru ornamente tort EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Pasta pentru ornamente tort EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Pasta pentru ornamente tort

In jos

Pasta pentru ornamente tort Empty Pasta pentru ornamente tort

Mesaj Scris de lili Lun Ian 17, 2011 5:17 am

1lingura gelatina,
6linguri apa,
1lingura margarina ,
1 lingura glicerina si o lingura miere sau 2 lg miere
zahar pudra aprox 200-300 gr.
Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.
Se pune zahar pudra intr-un castron si se toarna siropul preparat. Incepeti cu 200 gr zahar , apoi mai adaugati in functie de cat e nevoie.Se amesteca bine pana se leaga , apoi se rastoarna pe masa de lucru tapetata cu zahar pudra si se framanta pana nu se mai lipeste.


Reteta e de pe net.
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13244
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum