CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
    Ora exacta
    Căutare
     
     

    Rezultate pe:
     


    Rechercher Cautare avansata

    Stop 5 minute - Anunturi-
    Cine este conectat?
    În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

    Nici unul

    [ Vizualizeaza toata lista ]


    Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
    Ultimele subiecte
    » La o cafeluta
    Turta dulce EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

    » Ce mai gatim-2-
    Turta dulce EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

    » Negresa cu stafide
    Turta dulce EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

    » Meniu Craciun 2011
    Turta dulce EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

    » Cartofi "Jos Basescu"
    Turta dulce EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

    » Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
    Turta dulce EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

    » Turta dulce
    Turta dulce EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

    » Mititei din carne de porc facuti acasa
    Turta dulce EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

    » Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
    Turta dulce EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

    Calendar ortodox
    Sponsori
    Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
    Flux RSS


    Yahoo! 
    MSN 
    AOL 
    Netvibes 
    Bloglines 


    Vizitatori

    counter globe
    widgeo.net

    Turta dulce

    In jos

    Turta dulce Empty Turta dulce

    Mesaj Scris de lili Sam Dec 25, 2010 5:10 am

    Reteta am luat-o de pe blogul Dianei: http://dianacakes.blogspot.com si am pus-o si aici sa o putem face si noi.


    150g zahar se caramelizeaza si se stinge cu 400ml apa, se lasa la foc mic pana se topeste tot caramelul si apoi se adauga inca 300g zahar. se fierbe pana se dizolva tot zaharul si se lasa la racit.
    separat se framanta 1100g faina cu 200g untura, 4 galbenusuri, 1 plic bicarbonat de amoniu, 3 pliculete de scortisoara si alte mirodenii....eu am folosit condimente pentru vin fiert ce contine: anason, scortisoara, nucsoara, coja de portocala, cuisoare, cardamon...
    se framanta un aluat potrivit de moale din care se i-a cate putin si se fac bilute mai mici decat o nuca
    se aseaza bilutele in tava pe foaie de copt, lasand putina distanta intre ele.
    se coc cam 20 minute, in functie de aragaz
    intre timp 4 albusuri se bat spuma cu 200g zahar pe baia de aburi.
    se da turta dulce prin aceata glazura....eu am folosit o lingura mare la 5=6 bucati, dar se poate proceda si astfel: se toarna glazura intr0un lighenus mai mare si se pune toata turta dulce peste , se amesteca usor cu o lingura de lemn sau cu mana.
    se aseaza una langa alta si se lasa la uscat pana a doua zi
    se pot pastra mult timp in punga de naylon.
    lili
    lili
    Admin

    Scorpion Caine
    Numarul mesajelor : 1526
    Puncte : 13232
    Reputatie : 7
    Data nasterii : 30/10/1970
    Data de inscriere : 14/02/2009
    Varsta : 53
    Localizare : Dej

    http://liligospodini.blogspot.com/

    Sus In jos

    Sus

    - Subiecte similare

     
    Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum