CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total sunt 0 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 0 Vizitatori :: 1 Motor de cautare

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

TORT BARBIE- Reteta de la mamitu_24

In jos

TORT BARBIE- Reteta de la mamitu_24

Mesaj Scris de lili la data de Mar Aug 03, 2010 5:27 am

INGREDIENTE PT BLATURII:
15 OUA
1kg de faina
1kg de zahar
10plicuri zahar vanilat
Se fac caate un blat din 5 oua eu am fcaut 2 blaturi in tava patrata si unul rotund in forma de la chec cu orificiu in mijlok.
CREMA PT BLATURILE DREPTE:
300 gr branza dulce
1 cutie mare de fructe cocteil(sau ce fructe doritii)
2 budincii de vanile
750ml lapte
200 gr zahar
250 ml frisca batuta si 3 plicuri de gelatina( inmuiata pe care o adaugatii la final in crema aceasta)
Se freaca branza cu 200 gr de zahar, apoi e adauga budinca (preparata intre timp se lasa la racit)dupa care adaugatii frisca si mixatii apoi adaugatii gelatina incalzita usor adaugatii si fructele stoarse dupa care lasati putin crema s astea pana insiropatii blatul.,apoi o asamblatii.
CREMA pt baltul rotund sau rochita:
300-350 gr iurt de visine cermos
5 linguri de zahar
5oo mil frisca
200 gr visine (compot sau din visinata stoarse de zeama)
3 plicuri gelatina
Se pune iartul la incalzit cu zaharul pana se incalzeste putin sa se topeasca zaharul dupa acre adaugatii gelatina inmuiata ulterior si incalzita dupa care adaugatii inect frisca apoi mixatii putin si incepetii sa asamblatii tortul....











avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9128
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum