Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
TORT BARBIE- Reteta de la mamitu_24
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: - Dulciuri :: Torturi :: Torturi facute de noi
Pagina 1 din 1
TORT BARBIE- Reteta de la mamitu_24
INGREDIENTE PT BLATURII:
15 OUA
1kg de faina
1kg de zahar
10plicuri zahar vanilat
Se fac caate un blat din 5 oua eu am fcaut 2 blaturi in tava patrata si unul rotund in forma de la chec cu orificiu in mijlok.
CREMA PT BLATURILE DREPTE:
300 gr branza dulce
1 cutie mare de fructe cocteil(sau ce fructe doritii)
2 budincii de vanile
750ml lapte
200 gr zahar
250 ml frisca batuta si 3 plicuri de gelatina( inmuiata pe care o adaugatii la final in crema aceasta)
Se freaca branza cu 200 gr de zahar, apoi e adauga budinca (preparata intre timp se lasa la racit)dupa care adaugatii frisca si mixatii apoi adaugatii gelatina incalzita usor adaugatii si fructele stoarse dupa care lasati putin crema s astea pana insiropatii blatul.,apoi o asamblatii.
CREMA pt baltul rotund sau rochita:
300-350 gr iurt de visine cermos
5 linguri de zahar
5oo mil frisca
200 gr visine (compot sau din visinata stoarse de zeama)
3 plicuri gelatina
Se pune iartul la incalzit cu zaharul pana se incalzeste putin sa se topeasca zaharul dupa acre adaugatii gelatina inmuiata ulterior si incalzita dupa care adaugatii inect frisca apoi mixatii putin si incepetii sa asamblatii tortul....
15 OUA
1kg de faina
1kg de zahar
10plicuri zahar vanilat
Se fac caate un blat din 5 oua eu am fcaut 2 blaturi in tava patrata si unul rotund in forma de la chec cu orificiu in mijlok.
CREMA PT BLATURILE DREPTE:
300 gr branza dulce
1 cutie mare de fructe cocteil(sau ce fructe doritii)
2 budincii de vanile
750ml lapte
200 gr zahar
250 ml frisca batuta si 3 plicuri de gelatina( inmuiata pe care o adaugatii la final in crema aceasta)
Se freaca branza cu 200 gr de zahar, apoi e adauga budinca (preparata intre timp se lasa la racit)dupa care adaugatii frisca si mixatii apoi adaugatii gelatina incalzita usor adaugatii si fructele stoarse dupa care lasati putin crema s astea pana insiropatii blatul.,apoi o asamblatii.
CREMA pt baltul rotund sau rochita:
300-350 gr iurt de visine cermos
5 linguri de zahar
5oo mil frisca
200 gr visine (compot sau din visinata stoarse de zeama)
3 plicuri gelatina
Se pune iartul la incalzit cu zaharul pana se incalzeste putin sa se topeasca zaharul dupa acre adaugatii gelatina inmuiata ulterior si incalzita dupa care adaugatii inect frisca apoi mixatii putin si incepetii sa asamblatii tortul....
Subiecte similare
» Tort cu banane-Reteta de la mamitu_24
» Tort cu jeleu si fructe.....Reteta de la mamitu_24
» Tort cu fructe de padure .....Reteta de la mamitu_24
» Tort cu jeleu si fructe.....Reteta de la mamitu_24
» Tort cu fructe de padure .....Reteta de la mamitu_24
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: - Dulciuri :: Torturi :: Torturi facute de noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili