CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Plastelina de ciocolata

In jos

Plastelina de ciocolata

Mesaj Scris de lili la data de Mar Dec 21, 2010 1:46 am

Pentru plastelina din ciocolata alba sau ciocolata de lapte cantitatile ingredientelor sunt identice:

114 gr ciocolata alba (sau de lapte)
42 gr miere artificiala (sau miere de albine)



Pentru plastelina din ciocolata neagra difera cantitatea de miere:

114 gr ciocolata neagra
56 gr sirop


Mod de preparare:

Se pune ciocolata la topit pe baie de aburi, intr-un castronel metalic. Sa aveti grija ca vasul in care topiti ciocolata sa nu atinga apa din vasul dedesubt.

Amestecam continuu cu o lingura de lemn, pana se va topi toata ciocolata.
Apoi vom scoate vasul de pe baia de aburi si vom adauga toata mierea.
Amestecam bine cu lingura de lemn pana toata ciocolata se va desprinde de pe peretii vasului.
Apoi invelim ciocolata in folie si o punem la frigider pentru cel putin 24 de ore Am observat ca, cu cat sta mai mult ciocolata la frigider, cu atat decoratiunile modelate din ea se topesc mai greu.

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 8888
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum