Subiecte similare
Ora exacta
Căutare
Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
Calendar ortodox
Omleta pizza
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Mancaruri :: Aperitive
Pagina 1 din 1
Omleta pizza
Ingrediente:
-8 oua, 2 lingura smantana, ulei, vegeta , sare,1 lingurita pasta de ardeu iute,2 rosii si un ardei din proaspete sau
borcan , 6-8 masline, cateva felii de carnat , 1 lingura de patrunjel taiat marunt, cascaval ras
Mod de preparare:
1.se bat ouale cu smantana si se adauga pasta de ardeu iute, vegeta si sare.
2. se taie ardeiul gras fisii subtiri si carnatul felii,se incinge un pic pe tigaie in uleisau unt si se da focul incet ca sa adaugam celelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat marunt,se aranjeaza maslinele taiate rondele pe toata suprafata si se pun deasupra rosiile rondele ,toate ingredientele trebuie sa se scufunde in ou , puneti capacul si lasati la foc mic 2~3 minute.
3. intre timp incalziti alta tigaie cu un pic de ulei sau unt,doar cat sa se unga tigaia cu diametrul mai mare decat cea in care ati preparat omleta,suprapuneti tigaia goala peste cea cu omleta si o intoarceti pe fata pentru cateva secunde ca sa se prinda si deasupra.
4.puneti peste tigaie o farfurie si rasturnati omleta iar pe fata,o presarati cu cascaval ras si o acoperiti cu un capac cu spatiu inauntru ca sa nu sa se lipeasca de omleta pentru un minut ca sa se abureasca omleta cu cascavalul.
Pofta buna!!!
-8 oua, 2 lingura smantana, ulei, vegeta , sare,1 lingurita pasta de ardeu iute,2 rosii si un ardei din proaspete sau
borcan , 6-8 masline, cateva felii de carnat , 1 lingura de patrunjel taiat marunt, cascaval ras
Mod de preparare:
1.se bat ouale cu smantana si se adauga pasta de ardeu iute, vegeta si sare.
2. se taie ardeiul gras fisii subtiri si carnatul felii,se incinge un pic pe tigaie in uleisau unt si se da focul incet ca sa adaugam celelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat marunt,se aranjeaza maslinele taiate rondele pe toata suprafata si se pun deasupra rosiile rondele ,toate ingredientele trebuie sa se scufunde in ou , puneti capacul si lasati la foc mic 2~3 minute.
3. intre timp incalziti alta tigaie cu un pic de ulei sau unt,doar cat sa se unga tigaia cu diametrul mai mare decat cea in care ati preparat omleta,suprapuneti tigaia goala peste cea cu omleta si o intoarceti pe fata pentru cateva secunde ca sa se prinda si deasupra.
4.puneti peste tigaie o farfurie si rasturnati omleta iar pe fata,o presarati cu cascaval ras si o acoperiti cu un capac cu spatiu inauntru ca sa nu sa se lipeasca de omleta pentru un minut ca sa se abureasca omleta cu cascavalul.
Pofta buna!!!
CASA GOSPODINELOR :: Culinar :: Culinar :: Mancaruri :: Aperitive
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili
» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili
» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili
» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili
» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili
» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili
» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili
» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili
» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili