CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
    Ora exacta
    Căutare
     
     

    Rezultate pe:
     


    Rechercher Cautare avansata

    Stop 5 minute - Anunturi-
    Cine este conectat?
    În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori

    Nici unul

    [ Vizualizeaza toata lista ]


    Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
    Ultimele subiecte
    » La o cafeluta
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

    » Ce mai gatim-2-
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

    » Negresa cu stafide
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

    » Meniu Craciun 2011
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

    » Cartofi "Jos Basescu"
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

    » Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

    » Turta dulce
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

    » Mititei din carne de porc facuti acasa
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

    » Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

    Calendar ortodox
    Sponsori
    Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
    Flux RSS


    Yahoo! 
    MSN 
    AOL 
    Netvibes 
    Bloglines 


    Vizitatori

    counter globe
    widgeo.net

    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama!

    In jos

    Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama! Empty Prepararea pestelui. Sfaturi de luat in seama!

    Mesaj Scris de lili Dum Sept 26, 2010 5:24 am

    Din peste se pot obtine adevarate delicatese culinare. Totul depinde de priceperea si de fantezia fiecarei gospodine. Pentru a reusi sa preparam o mancare pe baza de peste, asa cum ne-am dorit, e bine sa tinem cont de cateva sfaturi foarte utile.



    -pestele se pastreaza foarte bine, timp de cateva ore daca se inveleste intr-un prosop imbibat cu otet

    -dupa ce a fost curatat si spalat in apa rece, pentru a-i da o aroma deosebita carnii, pestele se stropeste cu zeama de lamaie.

    -pestele trebuie sarat cam cu o jumatate de ora inainte de pregatirea lui, pentru a-i pastra gustul deosebit

    -pestele nu trebuie fiert foarte mult timp, deoarece se denatureaza atat gustul cat si valoarea alimentara

    -atunci cand se doreste servirea pestelui prajit, este bine sa se dea prin pesmet putin mai inainte de punerea lui in tigaie, pentru ca acesta sa devina mai crocant si mult mai gustos

    -pesmetul prin care este trecut pestele poate sa contina cascaval ras sau branza rasa

    -ceapa adaugata la preparatele din peste poate schimba atat gustul cat si culoarea

    -se recomanda ca ceapa sa se taie marunt si sa se puna intr-un saculet din tifon, dupa care sa se introduca in solutia cu urmatoarea compozitie: 1l apa minerala, 1lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare; se tine in doua reprize de cate cinci minute, dupa care se spala sub jet de apa rece si se poate folosi la diferite preparate

    -nu este recomandat ca pestele sa se decongeleze la temperatura camerei ci intr-o solutie formata din apa rece, sare si otet; cantitatile se gasesc in cartile de specialitate si se tine cont atat de marimea pestelui cat si de tipul de peste

    -dupa ce preparam pestele mirosul de pe maini dispare daca ne spalam cu apa rece ce contine ceapa, otet si coaja de lamaie

    sursa:www.topfeminin.ro
    lili
    lili
    Admin

    Scorpion Caine
    Numarul mesajelor : 1526
    Puncte : 13220
    Reputatie : 7
    Data nasterii : 30/10/1970
    Data de inscriere : 14/02/2009
    Varsta : 53
    Localizare : Dej

    http://liligospodini.blogspot.com/

    Sus In jos

    Sus

    - Subiecte similare

     
    Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum