CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Gogosele de malai  EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Gogosele de malai  EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Gogosele de malai  EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Gogosele de malai  EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Gogosele de malai  EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Gogosele de malai  EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Gogosele de malai  EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Gogosele de malai  EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Gogosele de malai  EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Gogosele de malai

In jos

Gogosele de malai  Empty Gogosele de malai

Mesaj Scris de lili Joi Feb 03, 2011 1:44 am

reteta o am de la Laura http://www.retetecalamama.ro/2010/11/retete-de-post-retete-desert-de-post.html careia ii multumesc.

Ingrediente:


inainte de a trece la prepararea retetei, daca nu aveti faina cu agent de crestere prin camara, preparati-o voi, amestecand cu grija 1 plic de praf de copt la 500 de grame de faina; nu veti folosi toata aceasta faina (doar daca aveti foarte multa mamaliga de "reciclat"), o sa va ramana si pentru alta data, sau o puteti folosi la checuri, muffins si alte aluaturi ce necesita agent de crestere. E nevoie deci de urmatoarele, fara a specifica cantitati exacte:


- mamaliga rece
- faina cu agent de crestere sau preparata ca mai sus
- ulei pentru prajit
- dulceata preferata si zahar praf pentru servit


Preparare:


Puneti pe planul de lucru 3-4 maini bune de fainasi adaugati mamaliga.Incepeti sa framantati, adaugand faina pana cand se obtine un aluat consistent, care nu se mai lipeste de maini.Presarati faina pe planul de lucru si intindeti aluatul cu ajutorul sucitorului intr-o foaie groasa de 4-5 milimetri. Cu un paharel, taiati cercuri sau dupa preferinta (marginile ramase in urma decuparii se framanta si se intind din nou).Se incinge uleiul (nu va zgarciti, sa fie ulei de 3 cm. in tigaie) intr-o tigaie cu peretii mai grosi si se plonjeaza pe rand cerculetele de aluat.

Daca uleiul este destul de incins, gogoselele se vor umfla imediat. Reduceti putin focul, mentinand temperatura uleiului potrivita, pentru a preintampina arderea. Se prajesc gogoselele pe ambele parti pana devin aurii (nu brune, ca se vor intari).
Pe masura de cunt gata, se scot pe o hartie absorbanta. Se servesc dupa plac, cu dulceata sau doar cu zahar praf sau, de ce nu, cu un sos de ciocolata.

Daca in compozitie punem sare si piper le putem alatura unei fripturi, peste , snitel...

Eu am adaugat in compozitie condiment picant pentru pui si vegeta.

Iata si pozele:

Gogosele de malai  P1070858

Gogosele de malai  P1070861
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13162
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum