CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Bors de hribi EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Bors de hribi EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Bors de hribi EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Bors de hribi EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Bors de hribi EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Bors de hribi EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Bors de hribi EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Bors de hribi EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Bors de hribi EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Bors de hribi

In jos

Bors de hribi Empty Bors de hribi

Mesaj Scris de lili la data de Dum Ian 30, 2011 12:45 am

Ingrediente:
150 g hribi uscati;
400 g varza acra;
1 ceapa taiata marunt;
2 linguri untdelemn;
1 lingura faina;
2 I apa;
sare;
verdeata;
bors.
Mod de preparare:
Hribii spalati bine se fierb in apa clocotita. Varza taiata fideluta impreuna cu ceapa se prajesc in untdelemn.
Cand este moale se presara cu faina si se adauga zeama in care au fiert hribii si acestia taiati tot fideluta.
Dupa cateva minute se inacreste dupa gust cu borsul fiert.
Inainte de a se servi se pune verdeata.
Dupa gust se poate drege cu smantana.

Reteta am gasit-o pe: http://www.la-cratita.ro

Poze le pun cand o sa o fac.

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 10734
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 50
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum