CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
    Ora exacta
    Căutare
     
     

    Rezultate pe:
     


    Rechercher Cautare avansata

    Stop 5 minute - Anunturi-
    Cine este conectat?
    În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori

    Nici unul

    [ Vizualizeaza toata lista ]


    Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
    Ultimele subiecte
    » La o cafeluta
    RAZALAI EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

    » Ce mai gatim-2-
    RAZALAI EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

    » Negresa cu stafide
    RAZALAI EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

    » Meniu Craciun 2011
    RAZALAI EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

    » Cartofi "Jos Basescu"
    RAZALAI EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

    » Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
    RAZALAI EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

    » Turta dulce
    RAZALAI EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

    » Mititei din carne de porc facuti acasa
    RAZALAI EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

    » Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
    RAZALAI EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

    Calendar ortodox
    Sponsori
    Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
    Flux RSS


    Yahoo! 
    MSN 
    AOL 
    Netvibes 
    Bloglines 


    Vizitatori

    counter globe
    widgeo.net

    RAZALAI

    2 participanți

    In jos

    RAZALAI Empty RAZALAI

    Mesaj Scris de lili Joi Ian 06, 2011 10:18 am

    Ingrediente:

    -400 gr. faina
    -4 oua


    Mod de preparare:

    Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat tare si vartos ca si pentru taitei. O tava o ungem cu ulei. Aluatul il dam pe razatoare, in tava deja unsa. Apoi il bagam pentru cateva minute in cuptor la foc mic sa se usuce dar si sa se prajeasca un pic. Cu o furculita il mai zdrobim daca se leaga unul de altul. Se poate pastra in pungute de hartie.

    Pofta buna!!!

    RAZALAI P1070447

    RAZALAI P1070449

    RAZALAI P1070450

    RAZALAI P1070451
    lili
    lili
    Admin

    Scorpion Caine
    Numarul mesajelor : 1526
    Puncte : 13206
    Reputatie : 7
    Data nasterii : 30/10/1970
    Data de inscriere : 14/02/2009
    Varsta : 53
    Localizare : Dej

    http://liligospodini.blogspot.com/

    Sus In jos

    RAZALAI Empty Re: RAZALAI

    Mesaj Scris de Clarisa Joi Ian 06, 2011 10:23 am

    Interesant
    Clarisa
    Clarisa
    Moderator
    Moderator

    Varsator Mistret
    Numarul mesajelor : 468
    Puncte : 10475
    Reputatie : 1
    Data nasterii : 22/01/1972
    Data de inscriere : 29/08/2010
    Varsta : 52
    Localizare : Bucuresti
    Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
    Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

    Sus In jos

    RAZALAI Empty Re: RAZALAI

    Mesaj Scris de lili Joi Ian 06, 2011 10:34 am

    Clara sa stii ca sunt foarte buni..maine facem ardei umpluti cu o parte din ei...
    lili
    lili
    Admin

    Scorpion Caine
    Numarul mesajelor : 1526
    Puncte : 13206
    Reputatie : 7
    Data nasterii : 30/10/1970
    Data de inscriere : 14/02/2009
    Varsta : 53
    Localizare : Dej

    http://liligospodini.blogspot.com/

    Sus In jos

    RAZALAI Empty Re: RAZALAI

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


    Continut sponsorizat


    Sus In jos

    Sus

    - Subiecte similare

     
    Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum