CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Tort cu blat de nuci cu cuacazee- Reteta de la mamitu_24

In jos

Tort cu blat de nuci cu cuacazee- Reteta de la mamitu_24

Mesaj Scris de lili la data de Mar Aug 03, 2010 4:04 am

INGREDIENTE:
5oua
250gr zahar
100gr nuci macinate
80gr ciocolata amaruie
80gr unt pt topit
200g faina
2 plicuri zahar vanilat
PT CREMA AVETI NEVOIE:
650gr branza de vacii(esquisa)
200gr coacaze rosii(putetii folosi si alte fructe
150 gr zahar
250 ml frisca(sau crema mascapone)
3 plicuri de gelatina
PT ORNAT/;
500ml frisca hulalal
1 ciorchine de coacaze (sau alte fructe)
1 cub mare de ciocolata alba
1 lingura fistic tocat(alune sau fulgi de ciocolata mai puteti folosii)
PREPARARE TORT:
Se face un blat normal cu ingredientele de mai sus in care adaugatii nuka macinata si apoi untul topit cu ciocolata si se adauga si ele in comp[ozitia blatului se o

mogenizeaza si se da la cuptor.
Apoi pregatiti crema se bate crema de branza cu zaharul apoi cand incepe sa se ingroase se adauga si frisca iar la urma cand sa intarit crema se adauga gelatina muiata si incalzita pe foc putin ca sa se topeasca si o adaugatii in creama dupa care adaugatii si cele 200 gr de coacaze amestecatii si apoi treceti la umplerea tortului.Taiatii tortul in 3 partii egale si insiropatii cu apa zahar si esenta de rom dupa care puneti un strat de crema un balat si tot as apana ajungeti la final dupa care imbractii tortul ca si in imagineile mele sau dupa imaginatia voastra si apoi datii la rece 3 ore.
POFTA BUNA!





avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9250
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 48
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum