CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Pui cu body piercing de soric la cuptor...Reteta de la Angel

In jos

Pui cu body piercing de soric la cuptor...Reteta de la Angel

Mesaj Scris de lili la data de Mar Aug 03, 2010 2:50 am

Timp de preparare : 2 ore
Complexitate medie
Ingrediente:
- 1 pui mare ;
- 1,5 litri supa pui (din 3 cubulete knorr)
- 1 ceapa mare ;
- 4 morcovi ;
- 1 mana de ghebe (optional);
- 200 gr sunca afumata ;
- 2 catei usturoi ;
- sare, piper, ulei masline ;
Mod de preparare :
Se scoate soricul de pe sunca si se taie fasii lungi subtiri,se
gaureste puiul si se introduc fasiile de sunca prin gauri si se
innoada apoi se asezoneaza cu sare si boia de ardei.Sunca se taie
bucatele mici, ceapa se toaca marunt, 2 morcovi se toaca marunt,
2 morcovi se tai rondele subtiri si ghebele se tai cubulete.
Se caleste ceapa intr-un pic de ulei de masline si se adauga morcovii
marunti, ghebele si un pic de supa de pui, sare si usturoi taiat bucatele mici.
Cand a scazut zeama de tot, se opreste si se pune amestecul rezultat intr-un castronel
sa se raceasca un pic.
Se umple puiul apoi se stropeste tava cu ulei de masline,un pic de supa de pui,
morcovii rondele si se aseaza puiul apoi se completeaza cu supa cat permite tava.
Se baga la cuptor si se mai pune zeama din tava cu lingura peste pui cand se usuca prea tare.
Durata coacerii e in jur de 1 h si 30 min.
Cand este gata, se taie puiul pe mijlcoul pieptului, se scoate umplutura si se aseaza impreuna
cu rondelele de morcovi pe platou si se toarna zeama ramasa peste el.






avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9184
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum