CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Crema ganache

In jos

Crema ganache

Mesaj Scris de lili la data de Dum Mar 06, 2011 5:37 am

Ingrediente:

350-450 ml frisca (in functie de cat de tare este ciocolata care o folositi)
500gr ciocolata
Principiul cantitatilor e cata ciocolata pui in reteta - atata frisca folosesti. Ca sa fiti siguri ca o sa se intareasca bine crema, folositi mai putina frisca decat ciocalata (in caz ca folositi ciocolata mai moale decat cea de menaj)

Se pune frisca intr-un vas la foc mic si amestecam cu o spatula ca sa nu se lipeasca. Cand ajunge la fierbere luam de pe foc si adaugam in ea ciocolata maruntita. Amestecam pana se omogenizeaza si dam din nou pe foc mic pana se topeste de tot ciocolata. Aveti grija sa nu fiarba, de preferat este sa faceti pe aburi daca aveti vase destul de mari.

Dupa ce s-a racit se tine la frigider minim 6 ore, ideal peste noapte. Se scoate din frigider si se amesteca energic dupa care o folositi la ce doriti.
Se poate sa mai punem dupa preferinta margarina sau unt bine batut sau frisca.

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 8888
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum