CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Cum preparam astazi marshmallows?

In jos

Cum preparam astazi marshmallows?

Mesaj Scris de lili la data de Dum Feb 27, 2011 8:57 am

Sursa este: http://coucouxmedia.blogspot.com/2011/02/povestea-lui-marshmallow.html

Lumea moderna a inlocuit sucul de radacina de nalba cu 2 plicuri de gelatina pe care o combina cu 6 linguri de apa rece. Separat se amesteca 350 gr de zahar cu 2 linguri de sirop de porumb si 100 ml apa pe care le punem la foc mic si le lasam sa fiarba pana cand se obtine un sirop consistent. Stim ca e gata cand picurand sirop intr-o lingura de apa acesta nu se dizolva ci ramane compact. Odata ajuns la consistenta dorita, se iade pe foc, se adauga un praf de sare si se toarna compozitia peste gelatina si se amesteca cu mixerul la viteza potrivita pana cand se obtine o pasta lipicioasa si consistenta ca si fondantul de bomboane, dar mai pufoasa. Se toarna intr-o tava pe care s-a pus in prealabil hartie de copt, se acopera cu hartie de copt compozitia si se lasa la frigider peste noapte. A doua zi, se taie bomboanele dupa preferinta cu un cutit bine ascutit sau cu o foarfeca de bucatarie.

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9006
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum