CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

OUA A LA RUS IN ASPIC

In jos

OUA A LA RUS IN ASPIC

Mesaj Scris de chefbuzu la data de Mier Feb 23, 2011 11:54 pm

OUA A LA RUS IN ASPIC.





Nr.
de ordine


Materia
prima


Cantitate
bruto ptr.


10 portii

Cantitate
bruto ptr.


100 portii

1.

Salata
a la rus


1,000
kg


10,000
kg


2.

Oua

0,250
kg.- 5 oua


2,500
kg.- 50 oua


3.

Aspic

0,800
kg


8,000
kg


4.

Verdeata

0,020
kg


0,200
kg






I.
Produs finit
oua a la rus in aspic : 0,200 kg



II.
Valori nutritive :


- Protide
: 15,22



- Lipide
: 41,73



- Glucide
: 49,81



III.
Valori energetice :


- Calorii
: 655,94.






Modul de preparare :





Salata
se aseaza pe un platou. Se fierb ouale si se taie in jumatati, pe lungime. Se
aseaza peste salata a la rus din platou. Se pune aspicul la incalzit pana
devine lichid. Cu aspicul lichid si racit se innapeaza fiecare bucata de ou
asezat pe salata. Pentru a se reusi mai bine se recomanda lucrul la o
temperatura potrivita, pentru ca aspicul sa prinda piesele mai bine. Nu este
bine a se lucra in frig, deoarece ingheata aspicul pe piesa. Pentru a se
prezenta un decor mai frumos, se sprituieste cu aspic tocat marunt prin poş (
poch ) cu dui, printre oua, iar pe margini se decoreaza cu crutoane de aspic
taiat in diferite forme si cu verdeata ( salata verde ).



Nota
: Din cantitatea de aspic, inainte de a se face lichid, se opreste pentru
crutoane si decoruri. Se pastreaza la rece.



Mai multe retete culinare, dar si tehnici de ornare a preparatelor gasiti pe www.chefbuzu.com
avatar
chefbuzu
Bucataras incepator
Bucataras incepator

Numarul mesajelor : 1
Puncte : 5309
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/02/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: OUA A LA RUS IN ASPIC

Mesaj Scris de lili la data de Joi Feb 24, 2011 4:13 am

cred ca tare bine arata...multumim de reteta si te mai asteptam..

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 8888
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum