CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Farmacia naturii: Ucigasii cancerului

In jos

Farmacia naturii: Ucigasii cancerului

Mesaj Scris de rami86 la data de Sam Feb 12, 2011 6:33 pm

Am primit pe email acest articol,
cand te gandesti ca este asa simplu si usor sa fim Sanatosi.
De ce oare ne este teama sa fim Sanatosi?

"Congresul cancerului tinut recent la Paris
a confirmat capacitatea exceptionala a fructelor
si legumelor de a preveni si vindeca tumorile ucigatoare

"Bomba" ultimului congres mondial al cancerului tinut la Paris a fost victoria morcovului si a rubedeniilor lui impotriva bolilor oncologice.
Fructele si legumele au triumfat. Un studiu mamut, intins pe o durata de35 de ani si efectuat pe 500.000 de subiecti, a dovedit fara drept de apel ca alimentatia vegetariana reduce drastic aparitia cancerului.
Practicantii terapiilor naturiste au avut dreptate..
Cand Dumnezeu a lasat boala a lasat si leacurile care o pot vindeca.


"De necrezut", a exclamat profesorul francez Michel Boiron,
presedintele fondator al congresului international al cancerului.
"Scepticismul nostru este invins. Cifrele studiului EPIC (European
Prospective Investigation into Cancer and Nutrition = Investigatia europeana prospectiva privind cancerul si alimentatia) sunt de necombatut. Legatura dintre cancer si alimentatie este edificata."

Desi nu e noua, ideea ca hrana joaca un rol decisiv in stoparea
sau dezvoltarea tumorilor canceroase a fost multa vreme respinsa, minimalizata sau privita cu scepticism de lumea medicala occidentala.
Cancerul era interpretat ca o boala in sine, declansata prin dereglarea necontrolata a unor celule. Un soi de "nebunie" organica. Din fericire, studiul EPIC vine cu concluzii de neclintit. Este cea mai mare ancheta realizata vreodata asupra relatiei dintre nutritie si cancer.. Studiile efectuate compara alimentatia si modul de viata a 500.000 de indivizi din tarile nordice si sudice ale Europei, unii dintre ei amatori de unt si de carnuri grase, ceilalti - consumatori de legume, fructe si untdelemn de masline. Incepand cu anul 1970, majoritatea subiectilor au fost urmariti fiecare in parte, in medie timp de cinci ani. Ultimele
rezultate au fost publicate in iunie 2005 si comunicate oficial la
congresul de la Paris . A fost primul studiu combinat si cu
prelevari de sange si ADN, stocate in banci biologice, pentru
cercetarea indicilor nutritionali.
Concluzia e clara: schimbarea
regimului alimentar poate reduce frecventa cancerului..

Iata si cateva prescriptii importante rezultate din studiul EPIC..

Consumati cat mai multe fructe si legume


Persoanele care consuma in medie 35 de grame de fibre vegetale
pe zi (sapte portii de fructe si de legume mancate pe intinderea unei zile) reduc riscul imbolnavirii de cancer cu 40%. Cifra creste, daca pe langa alimentatia vegetariana, veti fi atenti sa va si miscati. Mai alescancerul intestinal si cel de colon sunt tinute in frau printr-o alimentatie adecvata combinata cu sport.
"Marele progres al acestui studiu consta in faptul de-a arata ca riscul cancerului poate fi drastic redus prin cresterea consumului de fructe si de legume,
principalele surse de fibre alimentare"
, spune profesorul Elio Riboli, responsabilul studiului EPIC, specialist mondial in probleme de nutritie si cancer.

Vegetalele: bariera impotriva cancerului de colon

Includeti in fiecare din mesele dvs. o leguma sau o salata si un
fruct la desert. Care sunt cele mai indicate? Toate fructele contin combinatii de substante protectoare.. Pentru a beneficia de ele, variaticulorile: dupa ce mancati un mar rosu, gustati o para aurie sau un strugure negru. La fel si in cazul legumelor: dupa o tomata rosie, consumati un broccoli verde sau o ridiche neagra. Cel mai adesea, principiile active care opresc cancerul sunt cuprinse chiar in colorantii din plante. Eficienta lor a fost constatata nu doar in cancerul de colon, ci si in cel de prostata, pancreas, plamani, esofag.
Uitati carnea, mancati peste.
Se banuia de multa vreme ca excesul de carne nu este sanatos.
Studiul EPIC confirma si aceasta realitate. Analiza efectuata a grupat carnea in trei categorii: carne rosie, mezeluri si carne de pasare. Din prima grupa fac parte carnea de vita, vitel, porc, proaspata,tocata saucongelata. Din grupa a doua fac parte salamurile de porc sau vita, conservate in saramura, cu sau fara nitrati, afumaturile, carnea uscata sau conservata prin fierbere: jambonul, carnatii, pateul de ficat, crenvurstii etc... Pasarile au fost reprezentate de gasca si pui.
Rezultatul: riscul de cancer colorectal e mult mai ridicat la
consumatorii de carne si mezeluri. In schimb, nu exista nici o problema cu carnea de pasare, cu conditia sa nu fie din crescatorii... Ca solutiealternativa pentru carne se recomanda pestele, desi efectul lui protector n-a putut fi explicat pe deplin. Se presupune ca anumiti acizi grasi, prezenti in mare cantitate in uleiul de peste, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase.

Leguminoase si cereale complete:

Grau, orz, ovaz, mei, secara, linte, fasole, soia, seminte de in
si susan - "E timpul sa redescoperim cerealele si leguminoasele", ne indeamna studiul EPIC. "Bogatia lor in fibre participa, de asemenea, la prevenirea cancerului de colon. In sensul acesta, ar fi bine ca painea cotidiana sa fie inlocuita de sase portii de grau incoltit, consumat pe durata unei zile."
Unele leguminoase (mai ales soia) prezinta un alt atu: continutul
lor bogat in fito-estrogeni. Femeile asiatice, care consuma multe
leguminoase inca de la varsta copilariei, sunt mult mai putin atinse de cancerul de san. Ipoteza avansata: acesti micro-constituenti suntcapabili sa blocheze efectul estrogenilor asupra celulelor mamare. In schimb, o posibila cauza de aparitie a cancerului de san poate fi excesul de kilograme acumulate dupa menopauza...

In concluzie, puneti linte in toate salatele, mancati cu
incredere soia, mancati cereale complete. Protejati-va intestinul si controlati-va greutatea.

Optati pentru o alimentatie variata

Decat sa mananci un anume aliment, mai bine consumi cate putin
din toate.... Si reduceti consumul de alcool. De fapt, ideea generala care s-a desprins la congresul de la Paris a fost ca nu exista atat alimente protectoare, cat un model alimentar preventiv, inspirat din modelul mediteranean. Si anume: legume stropite din belsug cu ulei de masline..

Un alt principiu recomandat priveste alimentele
proaspete si crude, netrecute prin foc. Favorizati, deci, salatele de legume, condimentate cu ierburi aromate, si fructe de toate gusturile siculorile. Activitatea fizica reduce riscul cancerului de san


O a doua surpriza a congresului de la Paris a fost confirmarea
prin studiu a incidentei deosebite pe care sportul, miscarea, o are in stoparea diverselor tipuri de cancer. Prin urmare, specialistii recomanda includerea lor in viata cotidiana.
Nici o zi fara plimbare in aer liber, fara cateva minute de gimnastica sau de alergat. Miscarea reduce in proportie de 40% incidenta cancerului, mai ales de san si
colon, de prostata, plamani si ute
r. Diminuarea riscurilor apare si la persoanele subtiri, care fac constant miscare. De unde ideea ca nici cei ce au o greutate normala nu sunt feriti de teribila maladie.
"Un studiu american a demonstrat ca densitatea sanului la
mamografie se modifica radical dupa o ora de exercitiu fizic." Ti la
fel, intreaga structura corporala. RODICA DEMIAN

Intrebari pe adresa medicului specialist
Dr. CRISTIAN BOERESCU

- Cum se explica efectul protector al vegetalelor?

- Omul a aparut intr-un anumit cadru natural, iar de la facerea
lumii, Dumnezeu i-a dat acestuia ca hrana "toata iarba ce are samanta...si tot pomul ce are rod in el"... Din pacate, foarte putine vegetale din cele pe care le mancam sunt naturale. Roadele de pe mesele noastre sunt cel mai ades prelucrate de tehnologiile industriei alimentare.
Legislatia actuala este mult prea permisiva cu aditivii alimentari.
Rapiditatea cu care apar, in fiecare an, sute si chiar mii de coloranti alimentari spune multe despre deficientele si fraudele grave ale sistemului actual. "Galbenul de unt" (paradimetil - azobenzenul), ca sa dau numai un singur exemplu, intrebuintat pana nu de mult pe scara
larga, produce experimental la animalele de laborator cancerul ficatului(hepatomul malign). Iata pe scurt o demonstratie inversa pentru intrebarea dvs. si o pledoarie fierbinte pentru consumul produselor vegetale proaspete.

Semnalul de alarma a fost tras de specialisti de mai multi ani,
iar presa tine sus steagul schimbarii pentru opinia publica. La astfel de presiuni, agricultura si alimentatia biologica tind sa se afirme tot mai mult, iar prin cercetari de ultima ora, nutritia se contureaza ca o perspectiva reala a unei noi terapii in boala canceroasa.
Produsele vegetale cultivate corect sunt aproape complet lipsite
de toxicitate. De aceea realizeaza un inter-schimb firesc cu mediul intern celular si nu blocheaza deloc filtrele biologice ale
organismului. Dimpotriva, multi microconstituenti naturali din legume, fructe, cereale, dar si din plante si-au dovedit deja rolul lor anticancerigen, in diverse colturi ale lumii. In paginile " Formulei AS "s-a scris si se va mai scrie inca mult despre potentialul de vindecare al fibrelor vegetale, antioxidantilor naturali, retinoizilor antitumorali, betacianinelor etc., despre usturoi, patrunjel, morcovi, grau, catina sau condimente, iar cazurile spectaculoase de vindecari prezentate de dvs. de-a lungul timpului au produs stupefactia lumii
medicale de la noi si ii sustin cu o raza de speranta si optimism pe ceiaflati in suferinta...

De ce sa consumam legume nefierte?

- Acum 100 de ani, in orasul Zurich din Elvetia, doctorul Bircher-Benner demonstra colegilor sai ca "vegetalele
in stare cruda si proaspete" au o mare putere de vindecare si reprezinta pentru oameni o hrana vie de cea mai buna calitate...

Argumentatia se baza pe numeroase cazuri vindecate in clinica sa, dotata cu cele mai moderne laboratoare din acea vreme. Si nu se descoperisera inca vitaminele, enzimele, imunostimulatorii sau agentii antitumorali naturali.. De-a lungul timpului, aceste adevaruri au fost afirmate raspicat de Max Gerson, Rudolf Breuss, Robert Jackson, Kristine Nolfi si multi altii, dar din nefericire medicina actuala merge parca prea obsesiv intr-o directie gresita. Pentru a intelege rolul cruditatilor in prevenirea si tratarea cancerului, sa observam ca cea mai mare frecventa a bolii este intalnita la persoane in varsta de peste50 - 60 de ani, la care componentele tisulare intra in procese lente de
degenerare, iar astfel organele nu mai fac fata asaltului de toxine cancerigene de care vorbeam mai devreme... Intuim acum usor de ce curele de cruditati, posturile cu sucuri de legume si fructe, hrana vie sunt o speranta pentru cei disperati si sunt confirmate din ce in ce mai mult de ultimele comunicari stiintifice.

- Legumele si fructele de pe piata romaneasca au calitatea de
medicament anticancer sau au suferit modificari genetice care le-au
mortificat?

- Puneti aceasta intrebare la granita de vest a tarii si veti
auzi un "da" pe sute de mii de voci din piepturile romanilor care vin de la munca din strainatate. Veti putea aduna relatari amanuntite despre parfumul, gustul, vitalitatea si savoarea fructelor si legumelor de la noi... Veritabile declaratii de dragoste pentru mere, prune, gutui, rosii, ardei etc.. Personal, cunosc multi oameni bine situati in Occident care vin special in Romania sa faca o cura cu cruditati. Daca ministrul agriculturii ar avea inspiratia sa-i pregateasca pe taranii romani sa intre pe pietele europene ale produselor biologice, Romania ar mai deveni o data in istorie granarul (bio) al Europei, iar plugul, coasa si caruta trasa de cai nu ar mai fi atat de mult si inutil blamate. In Franta, doar 7% din agricultura este biologica, in Germania
si Austria 13-16%, in Elvetia 23%, iar pretul la aceste produse este de 3-4 ori mai mare decat la celelalte. La noi, mai mult de 50-60%din agricultura depinde doar de ciclurile naturale de productie si de aceea cred ca daca am avea azi autostrazi, turismul rural ar relansa
economia. Intr-o societate bazata pe adevar si intelepciune, cercetarile care demonstreaza potentialul vindecator al dietei anticancer ar trebui
utilizate la maximum in folosul bolnavilor, iar procesul de producere,
preparare si comercializare al hranei sa fie coordonat cu mai mare
grija.


Alimentatia anticancer


- Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care
naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice
aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele
integrale si ierburile aromate contin substante active care pot preveni
imbolnavirea de cancer.


O terapie cu gust delicios! -


"Rezultatele cercetarilor noastre trebuie sa-si gaseasca drumul spre farfurii!"


La mijlocul lunii februarie, la Viena s-a tinut un congres la
care au participat cercetatori de pe toate meridianele globului. Tema
conferintei: alimentatia si cancerul. Concluzia unanima: cele mai
eficiente remedii pentru stoparea acestei boli cumplite se gasesc in
..... farfurie! Unul din doi bolnavi incurabili ar putea fi salvat
printr-o alimentatie sanatoasa. Nu numai fructele si legumele contin
substante bioactive, ci si cerealele, mirodeniile etc. Ele ne pot ajuta
sa traim mai mult, in deplina sanatate. Va prezentam interviul acordat
pe aceasta tema de prof.. dr. S. Knasm?ller, unul dintre marii
cancerologi germani, prezent la lucrarile conferintei.

Meniul oferit participantilor la conferinta de la Viena a
fost de-a dreptul bizar: rulouri de salata verde cu sfecla, salata de
andive cu radacina de tataneasa, fileuri de peste cu rozmarin, sarlota
de lamaie cu sos de soc etc. Nu suna mai degraba a Plafar?

Bucatarul a transpus in realitate in mod exemplar
rezultatele cercetarilor noastre. Multe din ingredientele folosite au
proprietati anticancerigene. Meniul demonstreaza ca alimentatia
anticancer poate fi extrem de gustoasa.


Si care sunt efectele ei?


Concluzia dupa ani indelungati de cercetare este ca un bolnav incurabil din doi (sau din trei) ar putea fi salvat.

Stim de mult ca broccoli, dar si alte legume pot preveni aparitia cancerului. Aveti noutati?

Acum stim cum actioneaza ele. Anihileaza, de exemplu,
efectul cancerigenelor, adica al substantelor chimice din mediul
inconjurator si al conservantilor alimentari. Substantele existente in
crucifere (varza, conopida, broccoli etc.) si cele din usturoi pot sa
impiedice acest proces.

Stim ca a fost studiat efectul anticancerigen al verzei
rosii si al celei de Bruxelles. Este efectul acesta benefic doar pe
soareci?

Nu. Recent s-a constatat ca aceste legume din familia
cruciferelor pot activa si la om o anumita enzima din ficat, care il
protejeaza impotriva cancerului. Numele ei prescurtat este GST..

Este suficient doar sa mancam cat mai multe legume pentru a ne apara de cancer?

Nu. Ar trebui sa consumati si mai multe cereale, mai ales
soia. In cereale ca: ovaz, grau, mei etc. exista o multitudine de
substante anticancerigene. Mai cu seama in produsele din cereale
integrale (uruiala si tarate nerafinate). In ceea ce priveste soia, ea
contine hormoni naturali, care sunt o mare speranta pentru prevenirea
cancerului de san...


Cum actioneaza acesti hormoni vegetali?


Reduc efectul estrogenilor proprii organismului.. Ei impiedica
celulele din tesuturile hormonodependente (de exemplu, din sani sau
prostata) sa se transforme in celule canceroase.

Unele soiuri de cereale au un efect mai deosebit?

Produsele integrale, da. (In nici un caz faina alba.) O
mare parte a substantelor active se afla in invelisul exterior al
boabelor. Acestea stopeaza cancerul de colon.

Dar mirodeniile? Care e contributia lor la prevenirea cancerului?

In aceasta privinta s-au efectuat studii foarte
interesante. Mirodeniile ajuta de fapt la "repararea" defectelor
ereditare.. Printre candidatii cu perspective stralucite se numara:
vinarita, vanilia si scortisoara.

Exista si substante care provoaca "moartea" celulelor canceroase?

Resveratrolul din struguri si, in special, din vinul rosu
poate declansa apoptoza celulei canceroase. In laborator s-a descoperit
ca acelasi efect il are si varza de Bruxelles.

Deci un pahar cu vin rosu pe zi ne apara de cancer. Dar ce rol are radacina de tataneasa in meniul anticancer?

Radacina de tataneasa se compune in proportie de 30% din
inulina, o fibra care fixeaza substantele cancerigene si le "impinge"
spre canale, reducand astfel riscul imbolnavirii de cancer la colon.
Conform unor studii canadiene, cresterea consumului zilnic de fibre cu
13 g ar fi suficienta pentru a reduce la jumatate riscul cancerului de
colon. Eficiente sunt, de asemenea, cerealele si morcovii.


Un alt medicament "gustos" impotriva cancerului este iaurtul...


Bacilii lactici din alimentele fermentate: varza acra, branza,
iaurtul pot fixa si ei substantele toxice din intestin, care sunt,
astfel, eliminate.


Ce parere aveti despre tabletele cu fibre din farmacii?


Nici una. Alimentele bogate in fibre contin si fenoli, care
protejeaza membrana celulei. Acestia se gasesc mai ales in cerealele
integrale si in tarate. Fibrelor tratate chimic le lipseste aceasta
componenta, de aceea efectul lor este nul.


Cum s-a descoperit, de fapt, ca alimentatia influenteaza aparitia cancerului?


Prin studiile efectuate pe emigranti. In tara lor, barbatii
japonezi sufera foarte rar de cancer la prostata, iar femeile japoneze
nu prea fac cancer la san.. La inceput, oamenii de stiinta au crezut ca
acest fapt ar avea legatura cu genele. Dar studiind emigrantii japonezi
din SUA, ei au constatat ca numarul celor bolnavi de cancer la prostata
(este vorba de cea de-a doua generatie) este egal cu numarul
americanilor bolnavi. Japonezii eliminasera din alimentatia lor pestele
crud, branza de soia si orezul, inlocuindu-le cu carne de vita si
cartofi prajiti..

Studiile arata ca numarul vegetarienilor cu cancer
digestiv este cu 50% mai scazut decat cel al consumatorilor de carne. Sa
devenim, oare, vegetarieni?

Din cercetari nu rezulta ca boala ar fi produsa de carnea
in sine. Valabil este urmatorul principiu: carnea de porc este nociva
daca o consumam grasa si in cantitate mare. Supragreutatea sporeste si
ea riscul imbolnavirii. Recomandarea din clipa de fata este: cu cat mai
putina carne, cu-atat mai bine. Maximum 80 g pe zi.


Ar trebui sa fim mai atenti si la tigaie?


Prajitul la peste 200 grade Celsius este tabu, pentru ca in suprafa
ta maronie a carnii se formeaza substante cancerigene: carburile
policiclice. In experimentele facute pe animale s-a observat ca aceste
substante produc cancerul hepatic si cancerul glandelor intestinale si
mamare.


Dar ele pot fi anihilate prin consumul de mirodenii?


Da. Condimentand cele 80 g de carne cu rozmarin, cimbru, salvie
sau usturoi. Marinatele preparate cu ulei de masline, otet de mere,
zeama de lamaie, usturoi, mustar, sare si zahar brun pot impiedica in
proportie de 90% formarea combinatiilor nocive. Recomandarea mea: o
felie subtire de gratar + cereale sau orez natural + legume verzi.
Acestea contin clorofila o substanta anticancerigena.

Un studiu efectuat recent in China arata ca un consum
regulat de varza (de crucifere, in general) reduce riscul cancerului
pulmonar cu 38%. Putem sa fumam, daca mancam varza?

Un pachet de tigari pe zi inseamna un risc mult mai mare.
Doar nefumand putem profita de efectul anticancerigen al acestor legume.



Exista o planta anume pe care o preferati?


Eu recomand cu caldura ceaiul verde (mult), care ne protejeaza de cancer pe mai multe planuri.

Cercetatorii americani au descoperit faptul ca o substanta
componenta a ceaiului verde poate "nimici" tumorile, privandu-le de
hrana.

Da. Numele ei prescurtat este GCG. Ea inhiba dezvoltarea
de noi vase sanguine. Nemaifiind alimentata cu sange, tumora moare. Dar
rezultatele acestor studii indeamna la continuarea cercetarilor. De la
experientele in eprubeta sau pe animale pana la studiile efectuate pe
oameni e cale lunga.


Care este urmatorul dvs. obiectiv?


Rezultatele cercetarilor noastre trebuie sa-si gaseasca drumul spre farfuriile dvs.!

Farmacia naturii: Ucigasii cancerului

- Varza

(si, in general, cruciferele)

Glucosinolatele, adevarate "pesticide naturale" protejeaza
varza de agentii nocivi (bacterii, ciuperci). La oameni, ele activeaza
enzima care previne cancerul (GTS). Fierbeti varza! In felul acesta,
substantele protectoare sunt mai bine valorificate de organism.


- Strugurii


Resveratrol se numeste "medicamentul" anticancer din struguri,
din zeama de struguri si din vin. Aceasta substanta stopeaza producerea
infectiilor si calcifierea arterelor. Pentru frumusete: samburii
(semintele) de struguri impiedica aparitia petelor de batranete.


- Rosiile


Licopenul este "multimedicamentul" natural pe care-l contin
acestea. Un antioxidant care impiedica aparitia cancerului de pancreas,
de intestin, de prostata, de plamani. Efectul este mai puternic daca
rosiile sunt fierte.


- Cerealele


Seleniul este microelementul care mentine la "turatie maxima" o
enzima ce impiedica dezvoltarea tumorilor. Se gaseste in graul si in
grisul nerafinate industrial....


- Citricele


Vitamina C previne cancerul.. Cei care combina, de exemplu la
micul dejun, felia de sunca cu un grapefruit pot preveni formarea
nitrosaminelor cancerigene. In pielita alba a citricelor se gasesc
bioflavonoidele care sporesc de 30 de ori efectul vitaminei C.

Inapoi la natura!

Fiecare om se poate apara si singur de cancer, dar trebuie sa o faca imediat. Iata ce recomanda specialistii:

Alcool cu masura:

- barbatii: maximum 2 pahare/zi;

- femeile: maximum 1 pahar/zi. Ideal: vinul rosu care contine resveratrol.

Carne putina: nu mai mult de 80 g/zi. Mai multa carne de pui
sau peste, decat carne de miel sau de vita.. Carnea nu trebuie prajita
prea tare si se consuma bucatile mai slabe.. Ideal: somonul, care
contine acizi grasi Omega 3 si vitamina D.

Fara grasimi animale: inlocuiti-le cu grasimi vegetale, mai
ales cu ulei de masline. El contine acizi grasi nesaturati si vitamina
E, care ne protejeaza de cancer.

Sare, cu economie: maximum 6 g/zi. Inlocuiti-o cu mirodenii si verdeturi, bogate in substante anticancerigene.

Multe cereale si leguminoase: expertii recomanda 600-800
g/zi, impartite in 7 sau mai multe portii. Optati pentru produsele
integrale. Consumati zilnic produse din soia: lapte, branza (tofu),
iaurt etc...

Multe legume si fructe: zilnic, intre 400-800 g, impartite
in 5-10 portii.... Substante bioactive se gasesc mai ales in crucifere
(varza, conopida, broccoli, gulie etc.) si in usturoi. Citricele contin
vitamina C, la fel si merele (soiurile vechi), afinele, socul, caisele,
morcovii.

Ceaiul verde: bautura ideala..

Zahar, aproape deloc: pentru ca ingrasa, iar supragreutatea sporeste riscul imbolnavirii de cancer.. Inlocuiti-l cu miere!"

Cine are ochi de văzut, să vadă! Cine are minte de înţeles, să înţeleagă!

E cazul tau?


avatar
rami86
Bucataras incepator
Bucataras incepator

Gemeni Mistret
Numarul mesajelor : 17
Puncte : 5619
Reputatie : 1
Data nasterii : 06/06/1959
Data de inscriere : 21/11/2010
Varsta : 59
Localizare : Alexandria
Joburi/Distractii : Liber intreprinzator
Stare de spirit : Optimista

Vezi profilul utilizatorului http://afacere-de-succes.blogspot.com

Sus In jos

Re: Farmacia naturii: Ucigasii cancerului

Mesaj Scris de rami86 la data de Vin Feb 18, 2011 5:53 pm

Din pacate omul asculta de medic ,iar medicul nu are interes ca el sa se faca bine .Le-am trimis la cativa cunoscuti care au acum cancer ,au raspuns ca medicul le-a spus ca pot manca orice si in niciun caz sa nu ia suplimente naturale .Doar una din ele a luat suplimente fara sa ii spuna medicului ,pur si simplu medicul sa minunat de ce ea nu are starile de rau ca si ceilalti .Asta e ,cand ai necaz nu mai ai nici discernamant.
Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. (Buddha)
avatar
rami86
Bucataras incepator
Bucataras incepator

Gemeni Mistret
Numarul mesajelor : 17
Puncte : 5619
Reputatie : 1
Data nasterii : 06/06/1959
Data de inscriere : 21/11/2010
Varsta : 59
Localizare : Alexandria
Joburi/Distractii : Liber intreprinzator
Stare de spirit : Optimista

Vezi profilul utilizatorului http://afacere-de-succes.blogspot.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum