CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Crenvursti de casa, reteta germana

In jos

Crenvursti de casa, reteta germana

Mesaj Scris de lili la data de Dum Feb 06, 2011 1:34 am

Costachel (http://costachel.ro )ne spune cum se fac cremvustii....


Acestia sunt usor de preparat in casa, necesitand cam o ora pentru preparare si 20 minute pentru fierbere. Se pot prepara doar din vita sau doar din porc, de asemenea, condimentele pot fi modificate, dupa gustul fiecaruia.

Ingrediente:

4-5m mate oaie curatate bine, 2 kg carne macra porc (taiata cuburi), 1 kg carne vita (taiata cuburi), ½ kg slanina (taiata cuburi), ½ kg ceapa (taiata marunt), 6 catei usturoi, tocati fin, 4 lingurite coriandru tocat, 1 lingurita maghiran macinat, 1 lingurita nucsoara macinata, 2 lingurite seminte mustar macinat, 4 lingurite boia dulce, 4 lingurite piper alb proaspat macinat, 4 albusuri de ou, 6 lingurite zahar, 4 lingurite sare, 1 cana lapte

Preparare:

Intr-un blender, robot etc. Se face un piure de ceapa, usturoi, coriadru, maghiran, nucsoara, seminte mustar si boia dulce. Se adauga piperul, albusurile, zaharul, sarea si laptele, continuand mixajul.

Porcul, vita si slanina se toaca fiecare, separat, prin masina cu sita mica. Se amesteca bine si se toaca din nou. Piureul de condimente se adauga peste carne, framantandu-se cu mana (umezita in apa rece) pana la incorporarea completa.

Amestecul se da la congelator jumatate de ora, dupa care se da iar prin masina de tocat. Se da din nou la congelator o jumatate de ora, apoi pasta se introduce in matele de oaie. Prin rotire se formeaza crenvursti de 15-20 cm lungime. Fara a-i taia, se pun intr-o oala si se fierb domol timp de 20 de minute (masurate de la inceperea fierberii). Apoi se transfera crenvurstii intr-un vas cu apa cu gheata, pentru circa 30-40 minute, pana sunt foarte bine raciti. Se scurg si se usuca bine (cu servete de bucatarie).

La frigider se pastreaza o saptamana, sau pot fi portionati si congelati.

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9250
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 48
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum