CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Prajitura cu cocos "Bounty bars"

In jos

Prajitura cu cocos "Bounty bars"

Mesaj Scris de nico la data de Mar Feb 01, 2011 8:33 am

Reteta este de pe culinar, m-am gandit sa o incerc pentru ca e cu cocos si mie imi place cocosul .
Blat
125gr unt
50 gr zahar brun
3 oua
200 gr faina
2lg cacao
2 lg lapte
1 linguritza plina praf de copt

Umplutura:
300 ml lapte
3 lg pline de gris
80 gr unt
80 gr zahar
100 gr cocos
2 lingurite extract de vanilie

Glazura200 gr cuvertura cioco neagra sau de lapte

Pregatirea
Untul,zaharul si ouale se spumeaza dupa care se adaoga cacao-a,faina si praful de copt.Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 cam 20 de minute la 180°C,se lasa la racit.Pt crema:laptele,untul si grisul se pun pe foc pana la ingrosare.Se adaoga extractul de vanilie,zaharul si cocosul.Se pune peste blatul racitPt glazura se topeste ciocolata si se toarna peste crema.Praji se lasa 1 ora la rece. Eu am pus deasupra doar 80 gr ciocolata topita.


avatar
nico
Bucataras incepator
Bucataras incepator

Numarul mesajelor : 7
Puncte : 5745
Reputatie : 1
Data de inscriere : 09/10/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Prajitura cu cocos "Bounty bars"

Mesaj Scris de lili la data de Mar Feb 01, 2011 9:05 am

multumim de reteta dd2

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9060
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum