CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Royal Icing, preparare, consistenta, decoratii

In jos

Royal Icing, preparare, consistenta, decoratii

Mesaj Scris de lili la data de Mar Ian 18, 2011 5:19 am

Pe Culinar.ro Dora ne spune cum se prepara Royal Icing. Eu cred ca este bine sa stim si noi.

Reteta folosita este:

-2albusuri
-330g zahar pudra (neaparat cumparat deoarece contine amidon)
-sucul a 1/4-1/2 de lamaie (in functie de cat de acru vi se pare - mai gustati din cand in cand)

Se mixeaza albusurile cu zaharul dar nu tot deodata...in jur de 50g de fiecare data...

pana ce compozitia va incepe sa se ingroase...adaugati sucul de lamaie dar nu tot odata...adica puneti putin mai adaugati zahar, mixati bine si apoi mai adaugati iar suc....cand ati terminat de pus zaharul tot consistenta compozitiei trebuie sa fie tare, adica sa stea pe tel....
Procesul de mixare trebuie sa dureze cam 10minute...

Cu aceasta consistenta a royal icing-ului se pot face decoratiile direct pe tort...deci trebuie sa fie mai moale oarecum...

Pt trandafiri si alte flori ce se fac separat deci nu direct pe tort compozitia trebuie sa fie mai tare...deci la acest punct eu incep a adauga zahar dupa...ochi...n-am cantarit niciodata...dar cred ca cel putin 100g zahar mai adaug in plus insa tot asa pus esalonat.

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9184
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum