CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Pasta de Zahar

In jos

Pasta de Zahar

Mesaj Scris de lili la data de Dum Dec 19, 2010 10:26 am

Pentru a acoperi un tort de 20 - 23 de cm avem nevoie de:
zahar pudra (cam 1 kg)
1 lingura de margarina
6 linguri de apa
2 linguri de miere
1 lingurita de gelatina
Dizolvam gelatina in apa si o punem la bain marie (pe baie de aburi) pana se dizolva complet si se incalzeste putin. Adaugam margarina si mierea si amestecam pana se divolva. Intr-un vas se pun cam 400g de zahar pudra, peste care turnam lichidul. Amestecam bine si continuam sa adaugam zahar pudra pana cand nu se mai poate amesteca cu lingura.
Se presara zahar pudra pe suprafata de lucru si se rastoarna "aluatul". Continuam ca adaugam cate putin zahar si framantam la fel ca pe un aluat, pana cand nu se mai lipeste de masa. Se intinde cu facaletul pana ajunge la o grosime de aproximativ 0.5 cm si se transfera cu grija peste tortul pe care il ornam. Nivelam pasta pe tort si pe pereti si cu un cutit taiem excesul de pasta de pe margine.
Daca va iese mai multa pasta decat aveti nevoie, se pastraza bine la frigider, invelita in folie. Iar cand urmeaza sa o folositi, lasati-o sa se incalzeasca o ora la temperatura camerei, iar apoi mai framantati-o. E chiar mai bine sa pregatiti pasta cu o zi sau 2 inainte de a orna tortul, in caz ca nu va ajunge zaharul sau vi se pare prea putina, aveti mai mult timp sa remediati situatia.

Cu poze revin cand o fac.

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9184
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum