CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
CASA GOSPODINELOR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ora exacta
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectați a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Inlocuitor mascarpone EmptyLun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Inlocuitor mascarpone EmptyLun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Inlocuitor mascarpone EmptySam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Inlocuitor mascarpone EmptyJoi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Inlocuitor mascarpone EmptySam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Inlocuitor mascarpone EmptyDum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Inlocuitor mascarpone EmptyMar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Inlocuitor mascarpone EmptyMar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Inlocuitor mascarpone EmptyVin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Inlocuitor mascarpone

In jos

Inlocuitor mascarpone Empty Inlocuitor mascarpone

Mesaj Scris de lili Dum Dec 19, 2010 10:20 am

Daca nu aveti mascarpone, se poate face cu smintina groasa, cum este cea de la Napolact si cu frisca.Foarte multa lume asa il face si e tare bun.Am facut si eu si chiar e super....
Sau :
Cele care doresc sa faca in casa mascarpone au nevoie de circa 1 litru de smantana batuta si o lingura de otet din vin alb (poate fi inlocuit cu suc de lamaie).
Ca ustensile avetii nevoie de o cratita din inox care sa se potriveasca pe o alta cratita cu diametrul mai mare (in care se pune apa sa fiarba), dar fara sa ajunga la fundul acesteia (dispozitiv de fierbere in bain-marie). Se pune smantana in cratita de inox si aceasta pe baia de apa in fierbere, amestecand din cand in cand. In momentul in care temperatura smantanii este de circa 85 C se adauga otetul si se continua amestecarea pina smantana incepe sa se coaguleze. Se ia cratita de inox de pe baia de apa si se acopera lasand-o in repaus 10 minute timp in care se definitiveaza coagularea.
Intr-o strecuratoare se pune un tifon, servetel sau filtru de cafea si se toarna smantana coagulata. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei, acoperind strecuratoarea. Tineti la frigider timp de 24 ore pentru a se scurge bine. Dupa care se transfera in recipiente bine inchise si se poate consuma dupa 3 - 4 zile.
lili
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 13162
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 53
Localizare : Dej

http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum