CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Tort aniversar

In jos

Tort aniversar

Mesaj Scris de lili la data de Lun Noi 15, 2010 10:09 am

Ingrediente:


Blatul 1
12 oua
12 linguri de zahar
12 linguri de faina
Blatul 2:
6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de faina
Crema:( dupa reteta lui Leila&Lori)
4 oua,
400g zahar,
4lg apa,
100g cacao ,
2 pac margarina RAMA,
doua esente de rom(fiola).
Pasta de lapte praf pentru decor:( dupa reteta lui Lily)
miere
lapte praf
coloranti alimentari

Mod de preparare:

Se fac 2 blaturi. Blatul 1 mai mare, iar blatul 2 mai mic. Blaturile se fac astfel: se bat albusurile spuma pana sta pe tel, se adauga zaharul pe rand, iar la final faina tot cate un pic. Se baga la cuptor cca 1 ora. Se verifica daca sunt coapte cu scobitoarea.
Crema: Se fierb ouale, zaharul si apa la baien marine pana devine ca o smantana se adauga cacao si o bucatica de margarina RAMA se lasa sa se raceasca apoi se adauga margarina RAMA putin cate putin batandu-se cu mixerul la viteza mare. La sfarsit se adauga esenta de rom (fiole)
Blaturile se taie in 3 parti si se umple cu crema.Dupa ce sunt asamblate ( Blatul 1 jos, iar peste el blatul 2) se vor unge cu crema sau unt. Apoi le imbracam in pasta de lapte praf.
Pasta de lapte praf o facem din miere de albina( de preferat sa fie de salcam) amestecata cu lapte praf pana devine o coca elastica. Adaugam coloranti alimentari . Cu aceasta pasta imbracam tortul si facem diverse decoratii pentru tort.

Pofta buna!!!!





_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9128
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Tort aniversar

Mesaj Scris de Clarisa la data de Lun Noi 15, 2010 10:31 pm

O idee buna pentru revelion...
avatar
Clarisa
Moderator
Moderator

Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 6397
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Tort aniversar

Mesaj Scris de lili la data de Lun Noi 15, 2010 11:28 pm

da si inca sunt multe idei de decorare...numai trebuie puse in practica

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9128
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Tort aniversar

Mesaj Scris de Clarisa la data de Lun Noi 15, 2010 11:30 pm

Bineinteles cu ajutorul tau o sa le punem in practica
avatar
Clarisa
Moderator
Moderator

Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 6397
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Tort aniversar

Mesaj Scris de lili la data de Lun Noi 15, 2010 11:32 pm

da Clara...

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9128
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Tort aniversar

Mesaj Scris de Clarisa la data de Lun Noi 15, 2010 11:33 pm

Iti multumesc ca esti alaturi de noi si ne ajuti, ne dai sfaturi, si retete super
avatar
Clarisa
Moderator
Moderator

Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 468
Puncte : 6397
Reputatie : 1
Data nasterii : 22/01/1972
Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Inspector RU / Calatoriile
Stare de spirit : Niciodata nu este prea tarziu pentru un nou inceput

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Tort aniversar

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum