CASA GOSPODINELOR
Bine ai venit!
Clubul Gospodinelor te invita sa i te alaturi!
Ora exacta
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Stop 5 minute - Anunturi-
Cine este conectat?
In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 50, Mier Iun 14, 2017 5:10 am
Ultimele subiecte
» La o cafeluta
Lun Iul 01, 2013 1:54 am Scris de lili

» Ce mai gatim-2-
Lun Iul 01, 2013 1:53 am Scris de lili

» Negresa cu stafide
Sam Mar 16, 2013 4:49 am Scris de lili

» Meniu Craciun 2011
Joi Ian 05, 2012 2:51 am Scris de lili

» Cartofi "Jos Basescu"
Sam Dec 17, 2011 11:41 pm Scris de lili

» Torturi pentru femei, fete -Poze luate de pe internet -
Dum Dec 11, 2011 9:45 am Scris de lili

» Turta dulce
Mar Dec 06, 2011 10:51 pm Scris de lili

» Mititei din carne de porc facuti acasa
Mar Dec 06, 2011 10:46 pm Scris de lili

» Coronita de Craciun pentru usa- Realizata de Emma
Vin Dec 02, 2011 10:46 am Scris de lili

Calendar ortodox
Sponsori
Create your own banner at mybannermaker.com! Photobucket
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Vizitatori

counter globe
widgeo.net

Secrete din lumea bucatariei

In jos

Secrete din lumea bucatariei

Mesaj Scris de lili la data de Dum Sept 26, 2010 5:17 am

  • Pentru a face ochiuri in apa adaug in momentul clocotirii o lingurita de otet pentru ca albusul sa stea compact in jurul galbenusului.

  • Cand faceti supa si ati luat spuma care se formeaza , puneti imediat putina sare.
    Pentru a limpezi o supa cand este fiebinte adaugati un albus de ou batut care se va coagula si va antrena, va aduna elementele de suspensie.

  • Vreti sa faceti omleta mai pufoasa? Adaugati cateva lingurite de apa atunci cand bateti ouale.

  • Vreti sa serviti la masa mancaruri pregatite in ziua anterioara? Pregatiti alte salate sau garnituri.

  • Carnea pe gratar si nu trebuie sarata la inceput; in primele momente dati focul tare dupa care folositi un foc potrivit.Veti pastra calitatile nutritive mai bine.

  • Nu-i asa ca va deranjeza cand in timpul prepararii carnatii se crapa ? Ei bine , opariti-i in prealabil cu apa clocotita!

  • La o prajitura cu fructe intai se presara faina si zahar pe aluat care se coace vreo cinci minute dupa care asezati fructele pe el...

  • Foitajul trebuie pregatit la loc racoros ; dati aluatul cu unt , impaturiti-l si un sfert de ora la frigider cu el

  • Pentru o forma frumoasa a glazurei pe tort crema o puneti dupa ce ati insiropat si presarat pe blatul de tort putin amidon.

  • In crema de vanilie e bine sa puneti un varf de cutit de sare pentru a o parfuma.

  • Tava in care urmeaza sa pregatesti o prajitura unge-o numai pe fund nu si pe margini altfel prajitura nu va creste cum trebuie...

  • Pentru a scoate mirosul urit din frigider sau din bucatarie foloseste o solutie preparata dintr-un sfert de pahar de apa calduta, bicarbonat si patru pliculete de praf de copt. Solutia astfel preparata se toarna pe un burete cu care se curata apoi suprafata.

  • Ca ficatul sa fie fraged dupa cel il prajiti bagati-l in lapte jumate de ora.. Va fi super bun la mancat.

  • Iuteala de la vinete se ia cu 1 lingura de lapte praf amestecat in compozitie!

  • Pentru ca ardeii copti sa fie gustosi,nu se spala dupa ce se curata de coaja...astfel salata iese mai aromata.
    La fel si salata de vinete coapte...vinetele le curat bine si le las se se scurga de zeama, fara a le spala.

  • Ca să nu se prindă prăjitura de tavă, puneţi o oliţă cu apă dedesubt.

  • Carnea sarata se desareaza usor daca se spala cu apa fiarta in care s-a dizolvat zahar pudra.

  • Cartofii care stau mai mult in camara dobandesc un gust neplacut. Cand ii fierbeti, adaugati in apa o lingurita de zahar, vor capata un gust deosebit.

  • Migdalele pot fi inlocuite cu samburi decorticati de dovleac, usor prajiti. Au gustul la fel de bun.

Sursa: net

_________________
http://liligospodini.blogspot.com/
http://lilybijoux-lily.blogspot.com/
********************************************
avatar
lili
Admin

Scorpion Caine
Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 9136
Reputatie : 7
Data nasterii : 30/10/1970
Data de inscriere : 14/02/2009
Varsta : 47
Localizare : Dej

Vezi profilul utilizatorului http://liligospodini.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum